Waltorenpad 2 7411 GZ Deventer

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

TE HUUR

Object/ligging:
Recent gebouwde commerciële ruimte ter grootte van ca. 143 m².

De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een inbreidingslocatie, welke ligt op het grensvlak van de middeleeuwse binnenstad aan de rand van het historisch Bergkwartier en de 19e eeuwse stadsring. Een unieke locatie waar met veel aandacht voor de historie, ca. 1.750 m2 winkelruimte, 24 appartementen, 5 stadswoningen alsmede bijbehorende parkeeraccommodatie is gerealiseerd.

De commerciële ruimten zijn grotendeels verhuurd aan o.a. Ziengs, Schaap Optiek, Simit Sarayi, Tui, Shoeby, Wilma’s Linnenshop en Moos.
De locatie van het project in de binnenstad van Deventer heeft o.a. via de Walstraat en het Waltorenpad een directe toegang tot de oude monumentale binnenstad (kernwinkelgebied) van Deventer, en ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het NS-station en busstation. Met eigen vervoer is de locatie ook goed bereikbaar vanuit alle windstreken. In de kelder van de nieuwbouwontwikkeling achter het kazernegebouw is een parkeergarage gesitueerd (Q-park) met 660 parkeerplaatsen.

De aanwezigheid van grote winkelformules rond het Boreelplein (geopend in 2007), waaronder Mediamarkt, Jumbo, Blokker, Kruidvat, van Haren en Telstar, zorgt voor een grote aantrekkingskracht en toeloop van winkelend publiek van en naar de oude binnenstad (kernwinkelgebied) en Boreelplein en vice versa, te midden waarvan de winkelruimten aan de Houtmarkt en Pikeursbaan zijn gelegen.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeergelegenheid:
Betaald parkeren in de directe omgeving.

Huurprijs:
Nader overeen te komen

Servicekosten:
€ 3,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Naast deze commerciële uimte zijn er in de directe omgeving nog meer units beschikbaar, te weten:

Houtmarkt 12, groot ca. 140 m², huurprijs: € 22.500,--
Waltorenpad 3, groot ca. 53 m², huurprijs: € 13.800,--

Winkeliersvereniging:
Huurder verplicht zich lid te worden van de winkeliersvereniging, waarbij sprake zal zijn van promotiekosten á € 10,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Warmte- en koude-levering:
De units worden allen voorzien van warmte en koude-installatie waarbij huurder zich verplicht een leveringsovereenkomst te sluiten bij Ennatuurlijk. De ruimte is in de basis dus niet voorzien van een gasaansluiting.

Huurbetaling:
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn:
In overleg.

Bijzonderheden:
Huurder verplicht zich lid te worden van de winkeliersvereniging, waarbij sprake zal zijn van promotiekosten á € 10,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW (voorschotbasis).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsinstelling:
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
1.750 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,90

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waltorenpad 2

Prijs n.o.t.k.