Kleine Breedstraat 5 9101 LB Dokkum

€ 30.000 /jr € 430.000 k.k.

Omschrijving

Omgevingskwaliteit
Het object is gelegen in het centrum van de stad Dokkum, tegenover winkelfuncties, op goede A-2 winkelstand. De belendende percelen zijn in gebruik voor de detailhandel, wonen en op de parterre winkelfuncties. Het is een verkeersluw gebied.

Functionele kwaliteit
Het gebouw bestaat uit een parterre van 85 m², kantoor kitchenette en toilet van 20 m2 Magazijn ter grootte van 90 m2 alsmede een kelder ter grootte van 20 m2 en een magazijn op verdieping groot 20 m2. Het aanpalende perceel onder nummer 7 is groot 50 m2 en ingericht als kantoor. Het bovenwoonhuis is in verhuurde staat.

Fysieke kwaliteit
De buitenschil is in metselwerk opgetrokken. De daken zijn een zadelkap en een samengestelde kap alsmede een groot plat dak (terrasfunctie) voorzien van pannen en bitumineuze gedekt. De wanden zijn steens uitgevoerd. De puien zijn uitgevoerd in glas.

Commerciële kwaliteit
Een keurige uitstraling, tegenover de expert en nabij de Hema gelegen. De zichtlocatie is van redelijke commerciële kwaliteit alsmede de ligging in het centrum. De aanpalende percelen zijn in gebruik bij detaillisten. Door de voorgevel op te waarderen krijgt het perceel een extra attentiewaarde. In de voorgevel van nummer 5 is een erker aangebracht.

Het geheel betreffen 2 winkel panden waarvan 5 A een woonpand, met op de parterre een totaal te benutten bruto vloeroppervlakte van 285 m² en een zelfstandige bovenwoning.

Het pand bestaat op de begane grond uit een winkelparterre met een opslag/magazijn en het aanpalende perceel, welke in gebruik bij een Reisburo en de bovenwoning hebben een afzonderlijke toegang en opgang. Het afzonderlijke fysieke perceel zijnde het reisbureau is keurig ingericht en voorzien van eigen ketel en elektra. Ingericht met systeemplafond met armaturen en het gebruik van de aanpalende steeg alwaar de ketel is gesitueerd.
De winkels zijn voorzien van klimatologische behandeling en zijn keurig ingericht. De elektra van perceel 5 is verouderd maar voldoende en voor nummer 7 vernieuwd.
De bovenwoning heeft zijn nutsvoorzieningen middels tussen meters.

De adresssen zijn Kleine Breedstraat 5 5A en 7

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 430.000 kosten koper
Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Oorspronkelijke huurprijs
€ 36.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1880

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
382 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleine Breedstraat 5

€ 30.000 /jr € 430.000 k.k.