Visstraat 104-106 3311 KX Dordrecht

€ 295.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Midden in het centrum van Dordrecht wordt deze winkelruimte te huur aangeboden. Het betreft een grootschalige winkelruimte verdeeld over 3 bouwlagen met een kleine kantoorruimte op de bovenste verdieping. Deze bovenste verdieping geeft direct toegang van en naar de parkeergarage. De winkelruimte is op een hoek gelegen aan één van de drukste, doorgaande winkelstraten in het Dordtse winkelcentrum. In de directe omgeving zijn vestigingen van o.a. O’moda Schoenen, Costes dames en herenkleding, Jac. Hensen herenmode, Adams Herenmode, McDonald’s, NED Game. De oplevering is in huidige staat, zijnde casco plus. De winkelruimte is als splitlevel verdeeld over meerdere bouwlagen.

Afmetingen:
Niveau 0: circa 947 m²;
Niveau 1/2: circa 1.394 m²;
Niveau 3: circa 620 m²;
Niveau 4 kantoorruimte: circa 54 m²;
In overleg met verhuurder is deelverhuur mogelijk per etage.

Parkeren:
Optioneel zijn er nog parkeerplaatsen te huur op het parkeerdek. Aansluitend aan de winkel is de parkeergarage ‘Visstraat’ aanwezig. Deze parkeergarage biedt een mogelijk tot het parkeren van 172 personen auto’s. Deze parkeergarage is maandag tot en met zondag geopend van 06.45 uur tot 01.00 uur. Kosten zijn € 1,00 per 25 minuten. Interne bereikbaarheid van en naar de parkeergarage is aanwezig.

Huurprijs:
Voor het geheel: € 295.000,-- per jaar exclusief BTW en servicekosten. In overleg met verhuurder is deelverhuur mogelijk.

Servicekosten:
Nader te bepalen door verhuurder.

Opleveringsniveau:
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- voor en zijgevel veel glastoepassing en etalagemogelijkheden;
- meterkast;
- verwarmingsinstallatie;
- scheidingswanden;
- pantry;
- goederenliftinstallatie.

In huidige staat, zijnde casco, met dien verstande dat onder andere bovengenoemde voorzieningen thans de reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen:

Verwarming:
Luchtverwarming.

Warm watervoorziening:
Niet van toepassing.

Elektrische installatie:
Standaard, uitgaande van normaal gebruik van de installaties.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’, waaruit blijkt dat onderhavige lcoatie bestemd is als “Centrum”. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, b. dienstverlening, c. horeca – 1, d. horeca – 2, e. kantoor, f. atelier, g. wonen, h. maatschappelijk, i. bedrijf, j. cultuur en ontspanning, k. parkeren, l. fietsenstalling, m. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 van het bestemmingsplan.
Onder artikel 4.4. van het bestemmingsplan zijn specifieke gebruiksregels opgenomen waarin is aangegeven dat de begane grond uitsluitend mag worden gebruikt ten behoeve van detailhandel. Voorts is er beschreven dat indien er in het betreffende pand sprake is van meer verdiepingen, die voor wonen worden gebruikt, mag de eerste verdieping worden gebruikt voor de op de begane grond toegestane functie.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
De bereikbaarheid is goed te noemen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Het centraal station van Dordrecht alsmede het busstation zijn op loopafstand van het centrum gelegen. Parkeergarage ‘Visstraat’ is direct naast de winkelruimte gesitueerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 295.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
3.015 m²
Verkoopvloeroppervlakte
3.015 m²
Breedte gevel
60 m

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Visstraat 104-106

€ 295.000 /jr