Raamstraat 1 3311 VR Dordrecht

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Grootschalige winkelruimte gelegen aan de Raamstraat in het centrum van Dordrecht. Naast de winkelruimte is The Sting gelegen en in de directe omgeving zijn o.a. de Prenatal, HEMA, O’Moda en C&A gevestigd. De winkel is op dit moment in gebruik als een outlet van Scapino. Bevoorrading is mogelijk via de achterzijde. De winkelruimte komt 1 januari 2016 beschikbaar.

WINKELRUIMTE
- De winkelruimte wordt als casco verhuurd

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
Begane grond Ca. 900 m² Eventueel groter metrage mogelijk

BEREIKBAARHEID
Het centrum van Dordrecht is met de auto goed bereikbaar. De op-en afritten van de Rijksweg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. In de directe omgeving van de Raamstraat bevinden zich de haltes van diverse buslijnen.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in één van de nabij gelegen parkeergarages. De dichtstbijzijnde is tegenover de winkelruimte gelegen aan de Achterom/Bagijnhof.

HUURPRIJS
Winkelruimte € 150,-- per m² per jaar
Genoemde huurprijs dient vermeerder te worden met de geldende BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), oktober 2012.

HUURTERMIJN
Tien jaar met een verlengingsperiode van 2 x vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUURPRIJSHERZIENING
Verhuurder heeft het recht om na een periode van 5 jaar toetsing en aanpassing van de huurprijs te verlangen en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar de laatste huurprijsaanpassing aan de markt. Partijen zullen elkaar 3 maanden voor afloop van een huurtermijn schriftelijk berichten omtrent de gebruikmaking van de mogelijkheid de huurprijs te herzien.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m²
Verkoopvloeroppervlakte
900 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raamstraat 1

€ 150 /m²/jaar