Sisarijs- of Sarisgang 43 3311 NE Dordrecht

€ 169.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Op één van de beste locaties gelegen winkelruimte in het centrum van Dordrecht. De onderhavige winkelruimte bevindt zich aan de Sarisgang, direct tussen Hunkemöller en Paprika en tegenover WE en Vila.

In de directe omgeving bevinden zich tevens o.a. Van Haren, The Sting, T-mobile, H&M, Only, Costes, Open 32, Etos, Specsavers, Rituals, Douglas, Primark, Hema, C&A, ANWB, McDonalds, Vero Moda, KFC, Jac Hensen, Albert Heijn, MediaMarkt, Intertoys, Blokker, Kruidvat, Zeeman, Nelson, Expresso en ICI PARIS XL.

Op de Sarisgang en het Statenplein wordt op vrijdag en zaterdag de weekmarkt gehouden.

Dordrecht is met ca. 119.000 inwoners niet alleen één van de grootste steden van Zuid-Holland maar ook één van de oudste steden van Nederland. Tot het primaire verzorgingsgebied van de binnenstad van Dordrecht behoort niet alleen Dordrecht maar behoren ook de overige, omliggende Drechtsteden (Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam), die samen met Dordrecht ca. 280.000 inwoners hebben.

De bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer is goed, o.a. door de diverse parkeergarages in de directe omgeving alsmede het centraal station en de diverse bushaltes op loopafstand.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 337 m² BVO
1e verdieping ca. 337 m² BVO
Kelder ca. 190 m² BVO

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens van 5 jaar.

Huurprijs:
€ 169.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 169.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
864 m²
Verkoopvloeroppervlakte
674 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sisarijs- of Sarisgang 43

€ 169.000 /jr