Van Oldenbarneveltplein 10 12 3317 EP Dordrecht

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

In winkelcentrum ‘’Crabbehof’’ in Dordrecht is per direct een representatieve winkelruimte beschikbaar voor de verhuur. Het winkelcentrum ligt rondom een groot parkeerterrein en is in 2014 compleet gerenoveerd.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte betreft totaal ca. 455 m² bvo, verdeeld over ca. 262 m² op de begane grond, alsmede ca. 193 m² in de kelder. Huurder draagt zelf zorg voor verwarming en koelinstallaties; opstelplaatsen voor koelmachines zullen door verhuurder nader worden bepaald. Aansluitingen voor elektra, water en gas dienen door huurder zelf te worden aangevraagd.

De eventuele aanwezige voorzieningen boven casco zijn voor rekening en risico van huurder. Huurder verplicht zich voor haar rekening tot volledig onderhoud en/of eventuele gehele of gedeeltelijke vervanging van de genoemde voorzieningen. Bij het einde van de huurovereenkomst dient de ruimte in cascostaat, leeg en bezemschoon, aan verhuurder worden opgeleverd. Huurder verplicht zich toestemming te vragen aan verhuurder voor alle bouwkundige aanpassingen en/of wijzigingen van of aan het gehuurde. Tevens dient huurder zich te houden aan de richtlijnen van de gemeente t.a.v. presentatie en uitstraling van de nieuwe ruimte. Een eventueel benodigde bouwvergunning wordt door huurder aangevraagd. Dit is tevens van toepassing ten behoeve van reclame-uitingen van huurder.

BOUWJAAR
Het geheel waarvan de winkelruimte deel uitmaakt is in 1964 gebouwd en in 2014 compleet gerenoveerd.

BESTEMMING
De bestemming van het gebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven”, onherroepelijk vastgesteld op 14-10-2014. Huurder dient zich te conformeren aan dit bestemmingsplan en heeft de verplichting te controleren of de gewenste activiteiten zijn toegestaan op de betreffende locatie. Uiteraard kunnen wij partijen hierin begeleiden en nader informeren. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• Detailhandel;
• Dienstverlening;
• Atelier;
• Cultuur en ontspanning;
• Maatschappelijk;
• Horeca – 1;
• Sport.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Crabbehof is gelegen in de wijk Crabbehof/Zuidhoven in Dordrecht en fungeert als wijkwinkelcentrum voor de directe omgeving. Het totale winkelcentrum biedt ca. 10.000 m2 winkelruimte, is grotendeels overdekt en er zijn ca. 350 gratis parkeerplaatsen ter beschikking voor bezoekers. Grote publiekstrekkers zijn de supermarkten LIDL en Dirk van den Broek, waardoor er dagelijks veel consumenten in winkelcentrum Crabbehof te vinden zijn.

Winkelcentrum Crabbehof ligt midden tussen de Rijksweg A16 en de N3 en is dus eenvoudig bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer is winkelcentrum Crabbehof goed bereikbaar door de buslijnen die de wijken met het centrum van Dordrecht verbinden.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object is op aanvraag. De huurprijs is per jaar exclusief BTW, exclusief promotiekosten en exclusief stook- en servicekosten.

SERVICE- EN PROMOTIEKOSTEN
De service- en promotiekosten bedragen € 7.088,- per jaar te vermeerderen met BTW. Deze kosten worden per betalingstermijn verrekend.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat (“as is where is”).

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW, service- en promotiekosten.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een 5 + 5 jarige huurovereenkomst, overige huurtermijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
€ 7.088 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten

Oppervlakte
455 m² (in units vanaf 262 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
193 m²
Breedte gevel
15,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Oldenbarneveltplein 10 12

Prijs n.o.t.k.