Molenstraat 2 2-A 6961 DT Eerbeek

€ 475.000 k.k.

Omschrijving

Vrijstaande woning met bedrijfsruimte en verhard buitenterrein gelegen op een perceel van 710 m² aan de rand van de dorpskern van Eerbeek.

De woning dateert oorspronkelijk uit 1930. De bedrijfsruimte is gerealiseerd in 2003. Het woongedeelte heeft thans een oppervlakte van 105 m². De bedrijfsruimte circa 280 m² VVO verdeeld over 195 m² op de begane grond en souterrain (met daglicht) en 85 m² op de verdieping.

De bedrijfsruimte is uitgevoerd met dak-, -muur- en glasisolatie. Het woonhuis is uitgevoerd met dubbele beglazing, rolluiken en de gevel is nageïsoleerd.

De bestemming van het object is (bedrijfs-)woning met detailhandel. Dit maakt het object uitermate geschikt voor de combinatie bewoning met (internet-)winkel. Op basis van het bestemmingsplan (artikel 7.2.2.) is het mogelijk een gedeelte van de huidige winkelruimte aan de woning toe te voegen (maximale diepte bedrijfswoning 15 meter). Gemeente Brummen heeft schriftelijk bevestigd dat op grond van de huidige bestemming de woning niet specifiek als bedrijfswoning hoeft te worden aangewend maar dat "regulier wonen" is toegestaan.

Daarnaast biedt het bestemmingsplan (artikel 7.4) een wijzigingsbevoegdheid aan het college van B & W om de huidige bestemming van het gehele object te wijzigen naar "Wonen en tuin" mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Indien met deze wijzigingsbevoegdheid wordt ingestemd (en dat lijkt aannemelijk), kan het gehele object aangewend worden voor regulier wonen met bijvoorbeeld hobbyruimte/werken aan huis.

De dorpskern met een ruim aanbod van winkels is op loopafstand gelegen. Voor de liefhebbers van natuur, fietsen en (hard-)lopen kan dit hier eindeloos in de uitgestrekte bossen van De Veluwe waaronder de Posbank.

INDELING WOONHUIS

Begane grond: Entree, gang, provisiekelder, badkamer met douche, separaat toilet, woonkamer en keuken met toegang tot de bedrijfsruimte. De keuken heeft een achter entree naar een besloten overdekt terras en een berging

1e verdieping: Overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 met deur naar plat dak/dakterras.

2e verdieping: Bevloerde bergzolder

INDELING BEDRIJFSRUIMTE

De bedrijfsruimte is in split level gebouwd: Entree, winkelruimte op de begane grond, trappartij naar half verdiept souterrain (met daglicht) en naar de verdieping. Op de verdieping bevindt zich een toilet. Via een tussendeur is de garage/opslagruimte met overheaddeur bereikbaar.

Aangrenzend is de met klinkers verharde parkeerplaats gelegen welke geschikt is voor 5 auto's. Betreffende gedeelte van het perceel zou eventueel ook geschikt kunnen zijn als uitbreiding van de tuin.

Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden van dit multifunctionele object en/of maken graag een afspraak om u het te laten zien!

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Verkoopvloeroppervlakte
280 m²
Breedte gevel
25 m
Perceel
710 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (aangebouwd, 105 m²)

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 2 2-A

€ 475.000 k.k.