Winkelcentrum Haagdijk 5613 DV Eindhoven

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Onderhavige nieuwbouwontwikkeling is gerealiseerd in het hart van het Stadsdeelcentrum Tongelre in Eindhoven. Het winkelgebied is gelegen direct aan de binnenring en zodoende prima bereikbaar. Er zijn reeds diverse landelijke filiaalbedrijven zoals Action, Aldi, Blokker, Kruidvat, Zeeman, Etos en Bristol in onderhavig wijkwinkelgebied gevestigd. Albert Heijn, Hema, SNS Bank, Ter Stal Fashion en Gall & Gall zijn reeds gecontracteerd voor dit winkelcentrum. Gezien de functie van het winkelcentrum, met een uitgebreide Albert Heijn, is het verzorgingsgebied primair het stadsdeelcentrum Tongelre en omgeving.

Object
De resterende winkelruimte, prominent gelegen op het Klein Tongelreplein naast de Hema vestiging, heeft een totale oppervlakte van 280 m² bvo met een enorme vrije hoogte. Het front bedraagt ruim 25 meter, waardoor het pand eventueel nog te splitsen is in twee afzonderlijke units. Het Klein Tongelreplein wordt via het Klein Tongelrepad rechtstreeks verbonden met de Tongelresestraat. Onder het project is een parkeergarage gesitueerd voor circa 180 parkeerplaatsen. De consumentenopgang op het plein is direct voor onderhavige winkelruimte gelegen. Boven de winkels zijn over twee lagen ruim 50 koop- en huurappartementen gerealiseerd.

Opleveringsniveau
De winkelruimten worden casco verhuurd, inclusief pui met entreepartij en afgedopte riolering. De nutsvoorzieningen worden door verhuurder tot in het gehuurde binnengebracht.

Parkeren
Zowel in de ondergrondse parkeergarage als in de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Verkoopvloeroppervlakte
280 m²
Breedte gevel
25 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum Haagdijk

Huurprijs op aanvraag