Aalsterweg 89 5615 CB Eindhoven

€ 77.500 /jr

Omschrijving

Locatie
De wegens verhuizing leegkomende winkelruimte is gelegen aan de Aalsterweg, binnen de Ring, en is daarmee één van de belangrijke ontsluitingswegen van en naar het centrum van Eindhoven wat bijdraagt aan een uitstekende bereikbaarheid.
Bovendien is er de mogelijkheid om te parkeren voor de winkel. In de directe omgeving treft u de speciaalzaken van onder andere Gunneman Sport, Coolblue, Schellens slaapcomfort, Ann & John bruidsmode, banketbakkerij Renders et cetera.

Object
De wegens verhuizing van Do's Interiors beschikbaar komende winkelruimte beschikt in totaal over een vloeroppervlakte van circa 645 m² verdeeld over zowel de begane grond (circa 223 m²), alsmede entresol (circa 239 m²) en soussol (circa 183 m²). De huidige gebruiker Do's Interiors heeft alle vloervelden in gebruik als winkelruimte die middels consumentvriendelijke trappartijen met elkaar in verbinding staan. Mede door het enorme front van ruim 20 meter krijgt het winkelpand veel attentiewaarde, wat nog versterkt wordt door de volledig glazen pui en kwalitatief hoogwaardige gevelafwerking.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimte wordt als casco verhuurd en opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Wij betitelen deze als 'in-stap-klaar' gezien de aanwezige voorziening zoals verwarmingsinstallatie, huidige vloerafwerking, toilet en pantry-opstelling, meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, trappartijen en winkelpui.

De door vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals de verlichting zijn eventueel ter overname.

Parkeren
De Aalsterweg kenmerkt zich door zijn goede bereikbaarheid met (betaalde) parkeerplaatsen direct voor de winkels. Voor gebruikers van het openbaar vervoer is er een bushalte op loopafstand gelegen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 77.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
645 m²
Verkoopvloeroppervlakte
645 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,39

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aalsterweg 89

€ 77.500 /jr