Vrijstraat 16 5611 AV Eindhoven

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
De bij Clarks schoenmode in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen, de Admirant en het A1-winkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Flying Tiger, Purdey, Livera, Dit is Waar, Van Arendonk en Van Dalen schoenmode.

In de voormalige V&D aan de overzijde komen in fase 1 de flagshipstores van Costes en Footlocker.

Object
Het winkelpand is, mede door het entresolniveau, speels van karakter. De kolomvrije winkel met een front van 6 meter en een begane grond van circa 132 m² staat in directe verbinding met het op entresolniveau gelegen winkelgedeelte van circa 106 m². Vanaf het entresolniveau, dat met een hoogte van circa 1,6 meter als podium fungeert, heeft men zicht op de verkoopvloer en is er een open verbinding met het goed toegankelijke kantoor- en personeelsverblijf op de eerste etage (circa 100 m²). De magazijnruimtes van in totaal zo'n 175 m² zijn gelegen op soussol en kelderniveau en vanaf de begane grond met een trap en goederenlift optimaal bereikbaar.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot in de meterkast. Het gehuurde is verder voorzien van een goederenlift, koel-/verwarmingsinstallaties, een toilet en pantry-opstelling.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van de Admirant, het Hooghuis en de Witte Dame.

Aanvaarding
In verband met de tijdelijke verhuur aan Fred De La Bretonière & Shabbies in nader overleg te aanvaarden, maar uiterlijk per 15 juni 2022.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
513 m² (in units vanaf 238 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
238 m²
Breedte gevel
60 m
Perceel
284 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,43

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vrijstraat 16

Huurprijs op aanvraag