Rechtestraat 12 5611 GP Eindhoven

€ 225.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De Rechtestraat is één van de top A1-straten van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het eerste gedeelte van de Rechtestraat, nabij de kruising met de Demer. In de nabijheid bevinden zich de winkels van Tommy Hilfiger, JD Sports, Van Haren, Snipes, Bershka. Naar verwachting opent eind 2021 onder andere Costes in de herontwikkeling van de voormalige V&D gelegen op de kop van de Rechtestraat.

Object
Het voor verhuur beschikbare winkelpand is gelegen direct nabij de kruising met de Demer. De begane grond beschikt over circa 225 m² winkelruimte met een eerste etage ten behoeve van magazijn- en personeelsruimte (circa 190 m²) en een zolderetage van circa 126 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. De door vertrekkend huurder SONS aangebrachte vloer-/wand- en stucwerk plafondafwerking, het elektrische rolluik, koel-/verwarmingsinstallaties, brandmeldinstallatie en toilet en pantry opstelling worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In nader overleg te aanvaarden, de winkelruimte is momenteel op tijdelijke basis verhuurd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
541 m² (in units vanaf 225 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
225 m²
Perceel
1.595 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.