Stationsplein 22 -20 5611 AC Eindhoven

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare unit is gelegen in het Centraal Station van Eindhoven, in basis goed voor zo'n 65.000 dagelijkse openbaar vervoer reizigers. Mede door de ligging aan de busterminal ‘Neckerspoel’ is de bereikbaarheid met openbaar vervoer optimaal en uniek in zijn soort te noemen. Bovendien is er sprake van zeer uitgebreide fietsenstallingen in en naast het station. Behoudens de diverse foodconcepten zoals Starbucks, Burger King, Smullers en Monkey Coffee treft u in op het Centraal Station van Eindhoven ook de filialen van Etos, AKO, Jumbo City Store en AH to Go.

Object
Het Centraal Station Eindhoven heeft de afgelopen jaren een ingrijpende uitbreiding en metamorfose ondergaan waarmee ook het horeca- en winkelarsenaal flink is uitgebreid. De tot voor kort bij de bloemist in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een vloeroppervlak van circa 78 m² en is uitsluitend te huur tbv een non-food of retail invulling. De winkelruimte is gelegen tussen AH to Go en mr Long in het vrij toegankelijke gedeelte aan de zijde van busterminal 'Neckerspoel'.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, inclusief huidig aanwezig sanitair, gladde vloerafwerkingen en luchtbehandelingsinstallatie.

Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast, centrale verwarmings-/koelinstallatie en sprinklerbasis met brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 240 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²
Verkoopvloeroppervlakte
78 m²
Breedte gevel
11 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G 3,79

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsplein 22 -20

Huurprijs op aanvraag