Heezerweg 280 5643 KL Eindhoven

€ 18.375 /jr

Omschrijving

Locatie
Deze voormalige fietsenzaak is onderdeel van winkelcentrum Boulevard Zuid, gelegen aan de Heezerweg, één van de drukste aanrijdroutes naar het centrum van Eindhoven. De winkels aan de Heezerweg zijn een aantal jaren geleden grondig gerenoveerd en het winkelcentrum is uitgebreid met een AH en een Lidl supermarkt, zodat er een volwaardig boodschappencentrum is ontstaan. Naast de twee supermarkten zijn er ook vestigingen van onder andere Kruidvat, Etos, Wibra, Domino's Pizza en het dagelijks vers aanbod te vinden. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein, zodat behalve de consumenten uit de wijk, ook de consumenten uit andere delen van Eindhoven gemakkelijk de boodschappen kunnen doen.

Object
Onderhavige winkelruimte is vele jaren succesvol geëxploiteerd door Budget Fietsenhuis Heezerweg B.V. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 102 m² met een front aan de Heezerweg van ruim 7 meter. De rechthoekige lay-out maakt dat de winkel voor vele branches geschikt is. Door middel van de deels overdekte passage bereikt de consument het grote parkeerterrein.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, maar wordt echter in de huidige staat, leeg en bezemschoon, aangeboden, inclusief de reeds aanwezige installaties en voorzieningen.

Parkeren
Er liggen circa 250 gratis parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum, met deels parkeren aan de Heezerweg en het overgrote deel op het grote parkeerterrein achter de twee supermarkten, dat te bereiken is via de Korianderstraat.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 18.375 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
102 m²
Verkoopvloeroppervlakte
102 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,77

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heezerweg 280

€ 18.375 /jr