Jurgensstraat 3 6181 HC Elsloo (LI)

€ 269.000 k.k.

Omschrijving

Halfvrijstaand woon-/winkelpand met lange oprit richting grote secundaire bedrijfsruimte (huidige bakkerij) en (momenteel verhuurde) bovenwoning (maisonnette) met twee slaapkamers op centrale locatie in Elsloo. Onder de gemengde bestemming ter plaatse zijn diverse bedrijfsmatige categorieën gebruik mogelijk, waaronder bewoning van het geheel.

Locatie | perceel:

Het object is gelegen centraal in Elsloo. Op steenworp afstand van de A2, maar tevens ook het klaverblad met de autosnelweg oprit bij Elsloo.

Het perceel is ingedeeld met een lange oprit met toegang tot de via carport bereikbare bakkerij in de ruime bedrijfsruimte die daar het laatste deel van het perceel invult.

De toegang van de bovenwoning is via de oprit bereikbaar middels trapopgang richting het dakterras.

De winkel heeft een ingang aan de voorzijde en tevens een deur die eveneens via de oprit toegang biedt tot de centrale hal.

Souterrain:

Tweetal ruimten die toegankelijk zijn vanuit de keuken in de achter aanbouw en momenteel in gebruik als provisiekelder en administratieruimte met opstelling boiler en witgoedaansluitingen.

Begane grond:

Woon-/winkelpand

Het woon-/winkelpand zelf is op de begane grond ingedeeld in:
- een voorste winkelgedeelte;
- een centrale hal met (niet ingebruik zijnde) trapopgang naar de verdieping en buiten toegang;
- een achterbouw met nog in gebruik zijnde keuken (met elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser), traptoegang naar het souterrain en tevens een loopdeur voor directe buitentoegang.

Bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte wordt voorafgegaan door een carport voor overdekt laden en lossen en met vervolgens een hal met toilet, opbergruimten,

Het object:

Het pand staat op een perceeloppervlakte van ca. 420 m2, beschikt over twee C.V ketels (Nefit | 1990) en (Nefit | 2000) en twee boilers.

Voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, rolluiken op dakramen aan de voorgevel.

Keuken winkelpand voorzien van elektrische kookplaat en vaatwasser, toilet bevindt zich begane begane grond in bakkerij.

Oplevering:

Bovenwoning is in verhuurde staat. Huurcontract op aanvraag aanwezig.

Beschikbaarheid per medio juli 2021.

Bestemming Centrum

Betreft een huidige bakkerswinkel, waar de bestemming feitelijk volledig wonen is.

Multifunctionele ruimte kan als titel aan de voorste (winkel)ruimte worden gegeven.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
67 m²
Verkoopvloeroppervlakte
67 m²
Perceel
420 m² (in units vanaf 67 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jurgensstraat 3

€ 269.000 k.k.