Lange Nering 142 8302 EG Emmeloord

€ 20.000 /jr

Omschrijving

Bent u op zoek naar tijdelijke winkelruimte of een pop-up store neem dan contact met ons op, zeer scherpe huurprijs.

Te huur: op een A1- locatie in de hoofdwinkelstraat van Emmeloord gelegen, geheel afgewerkte winkelruimte van maar liefst ca. 330 m2 met toilet, pantry en magazijn is aanpasbaar naar wens huurder. De winkel heeft een frontbreedte van ca. 5,50 meter. Aan de achterzijde kan men laden en lossen.

Het winkelcentrum in Emmeloord is in 2010 geheel gerenoveerd, hierdoor heeft het centrum een moderne look en uitstraling gekregen. Steeds meer mensen van buiten de Noordoostpolder komen naar Emmeloord om te winkelen. Het winkelcentrum van Emmeloord beschikt over een grote diversiteit van winkelketens, waardoor de trek van buiten Emmeloord alleen maar groter wordt.In de winkelstraat ‘De Lange Nering’ vind je een leuke mengeling van bekende ketens en plaatselijke ondernemers. Hier zijn onder andere gevestigd DiDi, Steps, Only, We, Jack&Jones, Bakker Bart, Scapino, Aktiesport en Hafkamp schoenen. Op korte afstand van de winkelruimte ligt een groot parkeerterrein met gratis parkeren.

Oppervlakte
Winkel: frontbreedte van ca. 5,50meter en winkelruimte van ca. 330 m2 voorzien van een pantry, toilet en achteringang. Magazijn is aanpasbaar naar wens huurder.

Voorzieningen
De ruimte wordt casco verhuurd door de verhuurder. De winkel is voorzien van een complete meterkast, toilet, systeemplafond met verlichting, airco, luchtgordijn, schuifdeuren, vloerafwerking, pantry, cv ketel voor verwarming en close in boiler voor warm water en een toonbank.

Indeling
Begane grond: winkelruimte met pantry, toilet en achteringang. Magazijn is aanpasbaar naar wens huurder.

Parkeren
Een groot pluspunt van Emmeloord is gratis parkeren. Op De Deel, de Paardenmarkt en een parkeerterrein tussen de Korte Achterzijde en Lange Dreef kunt u als bezoeker van de Lange Nering en de omgeving de auto kwijt.

Bijzonderheden
Aan- en afvoer van goederen is goed mogelijk via de achterzijde van de winkel.

Oplevering
In overleg met eigenaar en/of verhuurder.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 20.000,-- ( instap huurprijs 1e jaar) per jaar excl. btw.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 vastgesteld met enkele aanpassingen door verhuurder.

Huurprijsindexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 20.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 57.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
330 m²
Verkoopvloeroppervlakte
330 m²
Breedte gevel
5,5 m
Perceel
330 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Centrum Oost, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Nering 142

€ 20.000 /jr