Zuiderkade 6 C 8301 AR Emmeloord

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Te huur winkelpand aan de Zuiderkade 6 C te Emmeloord.

Het betreft een winkelpand bestaande uit winkelruimte met kantine, toilet en magazijn. Het pand is totaal ca. 146 m² met een frontbreedte van ca. 6.50 meter.

Locatie
Het pand is gelegen op een mooie plek aan de Zuiderkade langs de Urkervaart met veel gratis parkeerruimte voor de deur. Omliggende winkels zijn o.a. Wibra, Aldi, Action, Lidl, Big Bazaar, dierenwinkel en de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Op korte afstand van het stadscentrum met busstation en dicht bij de op- en afrit van de snelweg.

Bouwjaar
Het bouwjaar is 1967.

Bouwwijze
Het pand is voorzien van een betonnen begane grondvloer. Buitengevels deels opgetrokken van steen en voorgevel is van kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing. Het dak is geïsoleerd en met bitumen gedekt. Verwarming middels Remeha Avanta cv ketel en er is een normale meterkast aanwezig met gas, water en elektra aansluiting.

Afmetingen
Het pand is totaal ca. 146 m² (ca. 22.40 x 6.55 meter) met een frontbreedte van ca. 6.50 meter. Vrije hoogte in winkelgedeelte is ca. 2,58 en 3,76 in achterste magazijn gedeelte. Het pand is niet al te groot en naar behoefte in te richten.

Erfdienstbaarheid
Er is een erfdienstbaarheid gevestigd welke inhoud dat dit winkelpand een recht heeft om via de achterzijde een ontsluiting te hebben voor bevoorrading van de winkelruimte.

Bestemming
De bestemming van dit object is ‘Centrum’. Vanwege de bestemming centrum is het voor meerdere doeleinden geschikt.

Kadastraal bekend
Gemeente Noordoostpolder, sectie AZ, nummer 11042, groot 167 m².

Foto's
De foto's van binnen geven een beeld van de situatie ter plaatse. De huidige situatie wijkt echter af van deze foto's. Het winkelpand is inmiddels leeg.

Ontwikkelingen
Toekomstige planologische ontwikkelingen zijn als volgt bekend: De gemeente Noordoostpolder heeft plannen voor herinrichting/herstructurering van ‘de Botenbuurt’. De winkels aan de Zuiderkade vallen onder genoemde Botenbuurt. Er bestaat echter nog geen concrete uitwerking van dit voornemen en onduidelijk is op welke termijn dit plaats zou moeten vinden. Renovatie van omliggingen woonwijken is door woningbouwvereniging Mercatus reeds aangevangen. Er zal een projectontwikkelaar moeten zijn dit gebied kan ontwikkelen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten

Oppervlakte
146 m²
Verkoopvloeroppervlakte
146 m²
Breedte gevel
6,5 m
Perceel
167 m² (in units vanaf 146 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en aan vaarwater
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Tussen Gracht en Vaart, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuiderkade 6 C

€ 1.500 /mnd