Korte Achterzijde 14 C 8302 DZ Emmeloord

€ 1.100 /mnd

Omschrijving

Te huur: Korte Achterzijde 14 C te Emmeloord

Zeer dicht bij een A1-locatie achter de hoofdwinkelstraat van Emmeloord, gelegen nette winkelruimte van ca. 86 m² met een frontbreedte van ca. 7.10 meter. In deze winkelstraat zijn diverse horecagelegenheden, kapperszaak, bloemist, juwelier en onder andere een kaaspakhuiswinkel gevestigd. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor -en achter de winkelruimte.

Oppervlakte
De oppervlakte van de winkel is circa 86 m² met een frontbreedte van ca. 7.10 meter. Winkelgedeelte ca. 7.08 x 8.42 en magazijngedeelte ca. 7.38 x 3.57.

Voorzieningen
De winkelruimte heeft een groot glasvlak/etalage, houten kozijnen met dubbele beglazing en toegangsdeur. Meterkast aanwezig, systeemplafond met verlichting. Achterin de winkelruimte is een magazijn/kantine voorzien van keukenblok en toegang tot volledig betegelde toiletruimte. De winkel wordt verwarmd middels Remeha Avanta cv ketel (ca. 3 jaar oud) en radiatoren.

Parkeren
Een groot pluspunt van Emmeloord is gratis parkeren. Direct voor- en achter de winkel is de mogelijkheid voor gratis parkeren. Op De Deel en de Paardenmarkt kunt u als bezoeker van de Lange Nering en de omgeving de auto kwijt.

Bijzonderheden
Aan- en afvoer van goederen is goed mogelijk via de voorzijde van de winkel.

Bestemming
Detailhandel.

Oplevering
In overleg met eigenaar.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 1.100,- per maand.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar en in overleg gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurcontract
De model huurovereenkomst winkelruimte wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
86 m²
Verkoopvloeroppervlakte
86 m²
Breedte gevel
7,1 m
Perceel
86 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Centrum Oost, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korte Achterzijde 14 C

€ 1.100 /mnd