Lange Nering 192 A 8302 EZ Emmeloord

€ 32.500 /jr

Omschrijving

Te huur: op een A1-locatie in de hoofdwinkelstraat van Emmeloord, gelegen nabij de grootste Albert Heijn van Emmeloord, een winkelruimte van ca. 265 m² met toilet, pantry en magazijn. De winkel heeft een frontbreedte van maar liefst ca. 11 meter. Aan de achterzijde kan men laden en lossen.

Enige jaren geleden is dit gedeelte van het winkelcentrum gerenoveerd, hierdoor heeft het een moderne look en uitstraling gekregen. Steeds meer mensen van buiten de Noordoostpolder komen naar Emmeloord om te winkelen. Het winkelcentrum van Emmeloord beschikt over een grote diversiteit van winkelketens, waardoor de trek van buiten Emmeloord alleen maar groter wordt. In de winkelstraat ‘De Lange Nering’ vind je een leuke mengeling van bekende ketens en plaatselijke ondernemers. Hier zijn onder andere gevestigd C&A, Steps, Only, We, Jack&Jones, Bakker Bart, Scapino. In de directe omgeving is een grote Albert Heijn gevestigd alsmede twee slijterijen en een detaillist in kipspecialiteiten. Voldoende parkeergelegenheid met gratis parkeren.

Oppervlakte
Frontbreedte van ca. 11 meter; totaal ca. 265 m² waarvan ca. 235 m² winkelruimte en een magazijn voorzien van een pantry, toilet en achteringang van ca. 30 m².

Voorzieningen
De ruimte wordt casco verhuurd door de verhuurder. De winkel is voorzien van een complete meterkast, toilet, systeemplafond met verlichting, schuifdeuren, vloerafwerking van plavuizen, pantry, cv ketel voor verwarming en close in boiler voor warm water.

Indeling
Begane grond: winkelruimte met magazijn aan de achterzijde voorzien van een pantry, toilet en achteringang voor laden en lossen.

Parkeren
Een groot pluspunt van Emmeloord is gratis parkeren. Op De Deel, de Paardenmarkt en een parkeerterrein tussen de Korte Achterzijde en Lange Dreef kunt u als bezoeker van de Lange Nering en de omgeving de auto kwijt. Deze winkelruimte is gelegen nabij de Albert Heijn met ook nog veel parkeermogelijkheden (blauwe zone).

Bijzonderheden
Aan- en afvoer van goederen is goed mogelijk via de achterzijde van de winkel.

Oplevering
In overleg met eigenaar en/of verhuurder.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 32.500,-- excl. btw per jaar.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar en in overleg gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 vastgesteld met enkele aanpassingen door verhuurder.

Huurprijs-Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de afsluitdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nutsvoorzieningen, huurder is direct contractant van de nutsbedrijven.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m² (in units vanaf 30 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
265 m²
Breedte gevel
11 m
Perceel
265 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Centrum Oost, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Nering 192 A

€ 32.500 /jr