Pijpenstraat 32 -34 7511 GM Enschede

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Te huur een winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter, gelegen aan de Pijpenstraat 32-34 te Enschede, een zijstraat van de Zuiderhagen. Het object is gelegen aan de rand van het centrum.

Bestemmingsplan:
“Binnenstad 2016”, met als bestemming “centrum” (zie bijlage). Horeca in overleg.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 98 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond. Het object is uit te breiden met ca. 138 m².
De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco opgeleverd.

Huurprijs:
€ 17.400,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn 5 (vijf) jaar:

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Enschede is uitstekend bereikbaar. Het onderhavige object ligt in de directe nabijheid van het trein- en busstation alsmede het kernwinkelapparaat.

Omgevingsfactoren:
De Zuiderhagen, Walstraat en Pijpenstraat kenmerken zich door het diverse lokale aanbod in zowel retail als horeca. In de directe omgeving van het onderhavige object is onder andere de Openbare Bibliotheek Enschede gevestigd, Mattemaker Poeliersbedrijf, Kaashuys Breij, de nieuwe vestiging van de mega sportzaak Decathlon en Holland Casino.

Locatieaanduiding:
Als gastvrije winkelstad heeft Enschede het meest veelzijdige winkelaanbod in Oost-Nederland. Je kunt dan ook verrassend goed winkelen in de grootste winkelstad van het oosten. Naast de grote (inter)nationale ketens, zoals Mango, Primark en Zara, vind je in de kleinere winkelstraten de lokale parels van de stad. Het van Heekplein is het drukste plein in de binnenstad. Hier zijn de meeste en grote ketens gevestigd. Aan het Van Loenshof zijn veel exclusieve zaken en boetieks gevestigd en in de Haverstraatpassage vind je leuke, hippe winkeltjes met een uniek assortiment. De grootste warenmarkt van het land, die elke zaterdag wordt gehouden op het Van Heekplein, trekt vele bezoekers vanuit de hele regio en van ver over de Duitse grens.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk direct aan de overzijde van de straat op een openbaar parkeerterrein alsmede in één van de drie nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten

Oppervlakte
98 m²
Verkoopvloeroppervlakte
98 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pijpenstraat 32 -34

€ 1.450 /mnd