Roomweg 83 7523 BM Enschede

€ 17.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Te huur een kleinschalige en representatieve commerciële ruimte in de wijk Roombeek, gesitueerd aan de Roomweg 83 te Enschede. Het object is zeer geschikt voor dienstverlenende bedrijven en advies of uitzendbureaus.

De huidige huurder heeft het pand voorzien van een kantoor inbouw met onder andere een tweetal kantoorkamers. Huurder heeft de mogelijkheid om de bestaande inbouw over te nemen van de huidige huurder.

Bestemmingsplan:
”Enschede Noord 2013” met als enkelbestemming: “Gemengd – 3” (zie bijlage).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Enschede, sectie K, nummer 3702.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 133 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- stadsverwarming
- winkelpui
- tegelvloer
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen
- pantry
- toiletvoorziening

Huurprijs:
€ 17.000,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De Roomweg is een zijstraat van de Deurningerstraat, welke geldt als één van de belangrijkste uitvalswegen richting Enschede. Op loopafstand is een busbaan met bushalte gelegen.

Locatie-/omgevingsfactoren
In de directe nabijheid is winkelcentrum “Op de Brouwerij” gesitueerd. Daarnaast kent de Roomweg veelal kantoorgebruik in de dienstverlening en zijn in de wijk met name woonhuizen gelegen. De wijk Roombeek is noordelijk gelegen ten opzichte van het stadscentrum.

Parkeren:
In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. Tevens is aan de overkant van de straat een groot parkeerterrein gelegen.

Het object biedt de mogelijkheid een parkeerplaats te huren in de garage onder het object. De prijs hiervan bedraagt: € 540,-- per parkeerplaats, per jaar.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 17.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
133 m²
Verkoopvloeroppervlakte
133 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
2.100 m² (in units vanaf 133 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,79

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roomweg 83

€ 17.000 /jr