Haaksbergerstraat 116 7513 EA Enschede

€ 84.500 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Te huur circa 827 m² commerciële-/ winkelruimte, geheel gesitueerd op de begane grond, gelegen aan de Haaksbergerstraat 116 te Enschede.

De onderhavige winkelruimte is zeer opvallend gesitueerd, aan de doorgaande weg richting het centrum. Dit deel van de Haaksbergerstraat kenmerkt zich door een mix van commercieel en residentieel en ligt op circa 5 minuten loopafstand van het centrum van Enschede. Nabij liggen bijvoorbeeld winkels als Roka, Auping en Huisdiervoordeelshop, maar ook liggen nabij het Medisch Spectrum Twente (MST) en de Stadscampus Ariënsplein.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan “Horstlanden-Veldkamp 2010” met als enkelbestemming “Gemengd-2” en met functieaanduiding “detailhandel”.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 827 m² VVO.
Laden en lossen is ook vanaf de zijkant mogelijk middels een overheaddeur.

Verhuurbaar in units vanaf 400 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd.

Huurprijs:
€ 84.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de ‘vernieuwde’ Haaksbergerstraat en ligt zeer centraal aan de rand van het centrum van Enschede. Door de ligging nabij de Singel en de Zuiderval is het object goed bereikbaar met zowel eigen alsmede openbaar vervoer. Het stadshart (G.J. van Heekplein) is op loopafstand gelegen, circa 5 minuten en de rijksweg A35 ligt op circa 5 rijminuten van het object.

Locatieaanduiding / Omgevingsfactoren:
Het object is gelegen in een prettige omgeving nabij het centrum te midden van winkels, dienstverlening en woningen. In de directe nabijheid is eveneens gesitueerd het vernieuwde ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST). Het object ligt op loop- / fietsafstand van het stadscentrum met al haar voorzieningen. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Auping, JHAB en Roka.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens bevindt zich de H.J. van Heekgarage op enkele minuten loopafstand.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 84.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten

Oppervlakte
827 m² (in units vanaf 400 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
827 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haaksbergerstraat 116

€ 84.500 /jr