Beckumerstraat 46 46a 7548 BG Enschede

€ 309.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Het object ligt aan de Beckumerstraat en betreft een woonwinkelpand bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond met een zelfstandige bovenwoning op de verdieping.

De commerciële ruimte beschikt over een winkelruimte met magazijn, keuken, berging en sanitaire voorzieningen. Verder is de ruimte voorzien van een plavuizen vloer, systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen en speakerinstallatie, airco-unit, radiatoren, pantry en een frontbreedte van circa 8 meter. De bovenwoning beschikt over een zelfstandige opgang, bestaande uit een centrale hal met sanitairvoorziening, berging en trapopgang naar de verdieping. Op de verdieping is een gang met badkamer, woonkamer, keuken, bijkeuken en twee separate slaapkamers aanwezig. De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap, hier bevindt zich een overloop en derde slaapkamer.

LIGGING
Het object is gelegen aan de Beckumerstraat in het centrum van Boekelo. Door bereikbaarheid met eigen- en openbaar vervoer is goed. De op- en afritten van de Rijksweg A35 zijn 5.4 km, 7 min. auto reistijd afstand gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte: Windmolenweg, is op 67 meter afstand gelegen. De bushalte staat in directe verbinding met het ns-treinstation van Enschede. Door de ligging in het centrum van Boekelo bevinden zich diverse voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, horeca en maatschappelijke voorzieningen. De omliggende plaatsen Haaksbergen, Enschede, Delden, Hengelo, Borne, en Goor zijn binnen 20 min. bereikbaar met de auto.

KADASTER
Gemeente: Lonneker, sectie V, nummer 1365, kadastrale grootte 160 m².

OPPERVLAKTE
De commerciële ruimte, bestaande uit winkelruimte met magazijn, keuken, berging en sanitaire voorzieningen hebben een oppervlakte van circa 60 m² bruto vloeroppervlak (BVO).

BESTEMMING
Het object valt onder het onherroepelijke bestemmingsplan 'Boekelo 2015' met als bestemming 'Wonen' en met functieaanduiding 'dienstverlening', vastgesteld d.d. 2017-06-12. De voor “Wonen” aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen, al dan niet in combinatie met een beroep of bedrijf aan huis.

PARKEERGELEGENHEID
Aan de openbare weg is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

VERKOOPPRIJS
€ 309.000,- kosten koper.

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW.

AANVAARDING
Medio november 2020.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 309.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²
Verkoopvloeroppervlakte
30 m²
Breedte gevel
9 m
Perceel
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 100 m²)

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beckumerstraat 46 46a

€ 309.000 k.k.