Korte Hengelosestraat 22 7511 JB Enschede

€ 15.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Te huur een karakteristieke kleinschalige winkelruimte, gelegen aan de Korte Hengelosestraat 22 te Enschede, één van de belangrijkste en drukste winkelroute richting het top A1 winkelgebied en de Oude Markt.

De straat sluit direct aan op het Stationsplein. Nabij gelegen retail en horeca zijn onder andere Happy Italy, Van der Poel, Bagels&Beans , La Souris, Spar City en De Lekkernij.

Bestemmingsplan:
“Binnenstad 2016”, met als enkelbestemming: “centrum”.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 65 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond,

Er bestaat een mogelijkheid de winkelruimte uit te breiden op de begane grond middels aan aanbouw van circa 50 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd, echter voorzien van:
- CV (gas) installatie met radiatoren
- Systeemplafond met verlichting
- Sanitaire voorzieningen
- Winkelpui

Huurprijs:
€ 15.000,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
In overleg.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object is met eigen vervoer en met openbaarvervoer uitstekend bereikbaar. Het NS- en busstation liggen op loopafstand (circa 2 minuten). Tot 11.00 uur ‘s ochtends is het winkelgebied toegankelijk voor autoverkeer ten behoeve van laden en lossen.

Omgevingsfactoren:
In de directe nabijheid zijn onder andere gesitueerd: Bagels & Beans, De Lekkernij, Van der Poel Ijssalon, het Intercity Hotel, Happy Italy, Poppodium Atak en het Nationale Muziekkwartier.

Locatieaanduiding:
De winkelruimte is gelegen in het levendige stadscentrum van Enschede in het voetgangersgebied van de gezellige Korte Hengelosestraat alwaar u een zeer gevarieerd aanbod van lokale winkeliers aantreft. De Korte Hengelosestraat vormt de verbindingsroute tussen het Centraal Station en onder andere de Oude Markt, waar de horeca van Enschede zich bevindt.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende openbaar parkeergelegenheid alsmede enkele openbare parkeergarages. Parkeergarage Stationsplein is op slechts 1 minuut loopafstand gelegen.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 15.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
50 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korte Hengelosestraat 22

€ 15.000 /jr