Veldhoflanden 1 A 7542 LA Enschede

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede.

Het Stroink is fors uitgebreid en is van binnen en buiten een complete metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum biedt onderdak aan twee supermarkten (Albert Heijn en ALDI), enkele uitstekende versspecialisten, een nieuwe restaria, twee winkels op het gebied van persoonlijke verzorging en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

De winkelruimte is toegankelijk via de passage. In de passage is de winkelruimte gelegen pal tegenover Albert Heijn en naast Etos en Bloemenboetiek Stroinkslanden. Met een frontbreedte van ca. 7,5 meter is de winkelruimte uitstekend zichtbaar! De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 108 m² b.v.o.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN
Het winkelcentrum is gesitueerd aan de Knalhutteweg, één van de belangrijkste verbindingsroutes naar het centrum van Enschede en ontsluit de wijk tevens in noordelijke richting naar de A35 en in zuidelijke richting naar Duitsland. De bereikbaarheid per auto en fiets is uitstekend. Bovendien stopt vier á vijf keer per uur een stadsbus (lijn 4) voor het winkelcentrum, ter hoogte van Albert Heijn.

Het winkelcentrum wordt aan vier zijden omgeven door parkeergelegenheid, ca. 235 parkeerplaatsen, waar gratis en, onbeperkt – en gedeeltelijk in het groen – mag worden geparkeerd.

VLOEROPPERVLAKTE
Winkelruimte: ca. 108 m² b.v.o.
Frontbreedte passage: ca. 7,5 meter

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Stroinkslanden 2016“ heeft het onderhavige de bestemming “Centrum“ d.w.z detailhandel en horeca.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in een casco staat opgeleverd, voorzien van een pui en aansluitingen in de meterkast.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van standaard huurovereenkomst verhuurder welke is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
108 m²
Verkoopvloeroppervlakte
108 m²
Breedte gevel
7,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.