Kuipersdijk 34 7512 CH Enschede

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

TE HUUR WINKEL-/KANTOORRUIMTE OP ZICHTLOCATIE AAN DRUKKE INVALSWEG NABIJ STADSCENTRUM.

Voor de verhuur bieden wij u aan een multifunctionele winkel-/kantoorruimte, gelegen aan de Kuipersdijk 34 te Enschede. Het object heeft een oppervlakte van ca. 85 m² en is gelegen op een zichtlocatie aan één van de drukste toegangswegen naar het centrum van Enschede.

Bestemmingsplan:
Het object valt binnen plan ‘Getfert-Perik-Hogeland Noord’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd’ met als functieaanduiding ‘Kantoor’ (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente Enschede, Sectie D, Nummer 14257 A16.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 85 m² en is geheel gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- CV (gas) installatie met radiatoren
- Systeemplafond v.v. verlichting
- Toilet
- Pantry
- Meerdere airco units
- Vloerafwerking - bestaand
- Scheidingswanden – bestaande uit 3 spreek-/behandelkamers

Huurprijs:
€ 1.450,-- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Servicekosten:
€ 225,-- per maand, te vermeerderen met btw. Verhuurder zal zorgdragen voor de levering van warmte, elektra en water ten behoeve van de gehuurde ruimte.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is gesitueerd op een goede zichtlocatie aan de Kuipersdijk voor de kruising met de Spelbergsweg en is zeer goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Het NS – bus en treinstation is op loopafstand (circa 10 minuten). In de directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden op openbaar terrein (betaald). De Kuipersdijk is direct ontsloten via de Varviksingel, welke weer in verbinding staat met de Zuiderval, richting de Rijkssnelweg A 35.

Omgevingsfactoren:
Langs de Kuipersdijk bevindt zich een diversiteit aan bedrijven, zoals HoenSport, Schoonenberg, De Hypotheker en de ANWB winkel. Daarnaast is het kernwinkelapparaat aan het H.J. van Heekplein gesitueerd op enkele minuten lopen.

Parkeren:
Zowel in de straat als in de nabijgelegen Van Heek parkeergarage is voldoende parkeergelegenheid te vinden. Dit zijn echter wel betaalde parkeerplekken.

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
€ 225 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²
Verkoopvloeroppervlakte
85 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1