Geldersestraat 56 4191 BD Geldermalsen

€ 135.000 k.k.

Omschrijving

Herkenbaar en zelfstandig kantoor- of winkelpand plus zolderberging. Conform de bestemming is vestiging van een winkel mogelijk; Geldersestraat 56 is echter ook geschikt als kantoor en bijvoorbeeld als praktijk voor diverse beroepen. De indeling bestaat uit de winkelruimte aan de straat met een frontbreedte van circa 3,7 meter, een achter in het pand gelegen portaal met een toiletruimte en de trapopgang naar een ruime bergzolder. Het pand ligt in het kernwinkelgebied van Geldermalsen aan het begin van het voetgangersgebied.

Geldersestraat 56 is gelegen aan één van dé winkelstraten in Geldermalsen die aan de westzijde aansluit op de markt. Het object ligt aan de oostelijke rand van het winkelgebied van Geldermalsen aan het begin van het voetgangersgebied terwijl dit pand ook nog met een auto bereikbaar is. In de directe omgeving zijn onder andere landelijke ketens als Marskramer, Kruidvat en Hema gevestigd naast lokale ondernemers met een kapperszaak, kaaswinkel, cafetaria, bloemenkiosk en een reisbureau.

Oppervlakten en afmetingen: bruto vloeroppervlak begane grond circa 36 m²; netto vloeroppervlak begane grond circa 30 m²; vloeroppervlak verdieping circa 30 m² (op de vloer gemeten) waarvan circa 3 m² netto vloeroppervlak met een vrije hoogte groter dan 1,5 m¹; vrije hoogte 3,0 m¹ tot het plafond op de begane grond; vrije hoogte 1,6 m¹ tot nok op de verdieping; frontbreedte circa 3,7 m¹.

Indeling: winkelruimte; achterportaal met trapopgang; toilet met wastafel; bergzolder. De draagstructuur van het pand is traditioneel en van baksteen met een houten verdiepingsvloer. De winkelruimte heeft aan de straatzijde een kozijn met toegangsdeur en etalageraam. Het schuine dak is aan de binnenzijde geïsoleerd. De staat van onderhoud van het pand is in het algemeen goed. Het object is voorzien van verwarming middels twee gasgevelkachels en beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen voor gas, water en elektra. De toiletruimte is voorzien van een wc en een wastafel. Aan het plafond hangen enkele rails met spots en op de wanden zijn ruim voldoende wandcontactdozen aangebracht.

Parkeren is in directe nabijheid mogelijk in de Geldersestraat (kort betaald parkeren en gratis parkeren) en op de ten dienste van het centrum staande grote parkeerplaatsen zoals Achter ’t Veer (betaald) en Kostverlorenkade (gratis). Bevoorrading kan plaatsvinden via de Geldersestraat.

Voorwaarden: de winkelruimte is verhuurd. Het gebouw wordt in de huidige staat geleverd; de lopende huurovereenkomst dient te worden gerespecteerd. Bij koop is de koopsom onder de conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM. Het pand kan vrij van omzetbelasting worden geleverd.

Aanvaarding in overleg; per direct mogelijk. Uitgebreide informatie inclusief plattegrond is beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 135.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
36 m²
Verkoopvloeroppervlakte
24 m²
Breedte gevel
3,7 m
Perceel
32 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geldersestraat 56

€ 135.000 k.k.