• Verkocht onder voorbehoud

D.J. van Wijkstraat 2-6 4191 ND Geldermalsen

€ 675.000 k.k.

Omschrijving

Geldermalsen, D.J. van Wijkstraat 2, 4, 4a & 6
Geldermalsen, Lingedijk 7

Complex: twee woningen, winkelruimte, opslagruimte en een bovenwoning

Object
In het dorpscentrum gelegen complex bestaande uit enerzijds een woonhuis, winkelruimte, opslagruimte en een bovenwoning gelegen aan de D.J van Wijkstraat. Anderzijds bestaat het complex uit een ‘boerderijtje’ aan de Lingedijk. Het geheel staat op een perceel van 1.950 m². Het geheel verkeert in een redelijk tot goede staat van onderhoud gelet op de aard, functie en ouderdom van het object. Het geheel kan interessant zijn voor eigen gebruik, als belegging, voor verkoop na opdeling en als herontwikkelingslocatie.

Omschrijving
Aan de D.J. van Wijkstraat staan, oorspronkelijk, twee woningen. De ruimte tussen de woningen wordt ingenomen door een royale winkel. Bij verschillende aanpassingen is de ‘linker’ woning in de loop der tijd behouden terwijl de ‘rechter’ woning op de begane grond is toegevoegd aan de winkelruimte. De ‘rechter’ woning heeft nu nog een entree op de begane grond maar ligt nu feitelijk boven de winkel. Aan de achterzijde is de winkelruimte vergroot met opslag- en andere bedrijfsruimte. De overige bebouwing op het perceel bestaat uit een oud boerderijtje aan de Lingedijk dat de afgelopen tijd is gebruikt als opslag- en hobbyruimte.

Locatie
Het object ligt aan de oostzijde van het dorpscentrum. Het perceel grenst aan de oostzijde aan een kleine monumentale begraafplaats. Aan de zuidzijde ligt de D.J. van Wijkstraat. Ten westen en ten noorden volgt de perceelgrens de bocht in de Lingedijk. Aan de zuidwestelijke hoek ligt een perceeltje dat eigendom is van de gemeente West Betuwe en feitelijk niet wordt gebruikt. De ligging en grootte bieden mogelijkheden voor herontwikkeling.

Bestemming
Het vigerend bestemmingsplan is het plan ‘Geldermalsen Woongebied 2011’. In dit bestemmingsplan heeft het perceel de bestemming ‘dorpsbebouwing beeldbepalend 1’. Dit is in hoofdzaak een woonbestemming. Op het perceel is een bouwvlak aangebracht dat een gedeelte van het perceel beslaat. Vanaf de voorgevel aan de D.J. van Wijkstraat heeft de bebouwing over een diepte van 10 tot 15 meter de aanduiding ‘hoofdgebouw’. De overige bebouwing, inclusief Lingedijk 7, heeft de aanduiding ‘bijgebouw’. Er is een ‘functieaanduiding’ detailhandel aanwezig. Het belendend perceel met nummer 493, dat eigendom is van de Gemeente West Betuwe heeft de bestemming ‘verkeer’. De bestemming ‘verkeer’ wordt hier gebruikt voor openbaar groen.

Oppervlakte en afmetingen
Perceel: 1950 m². Bruto inhoud commerciële ruimte circa 2.000 m³; bruto inhoud woning circa 475 m³; bruto inhoud woning circa 425 m³; bruto inhoud bijgebouw (‘boerderij’) circa 500 m³; bruto inhoud totaal circa 3.400 m³.

Prijs / Betalingscondities
Het geheel als genoemd wordt te koop aangeboden door opdrachtgever.
Het is niet mogelijk om delen te kopen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
455 m²
Verkoopvloeroppervlakte
175 m²
Breedte gevel
14 m
Perceel
1.950 m² (in units vanaf 455 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
F

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

D.J. van Wijkstraat 2-6

€ 675.000 k.k.