Rijnstraat 32 b 4191 CL Geldermalsen

€ 12.000 /mnd € 1.875.000 k.k.

Omschrijving

Grootschalige bedrijfsruimte, tevens geschikt voor bouwmarkt en/of volumineuze detailhandel in keukens, sanitair en woninginrichting.

Gelegen op de rand van bedrijventerrein en op korte afstand van centrum, supermarkt en sportvoorzieningen. Het totale perceel meet 5.188 m².

VRAAGPRIJS:
€ 1.875.000,= k.k.

HUURPRIJS:
€ 12.000,= per maand excl. BTW

INDELING:
Het object bestaat visueel uit 2 delen waarbij het linkerdeel meer een showroom uitstraling heeft en het rechterdeel toont als bedrijfsruimte. De delen zijn verbonden middels een laagbouw verbinding waardoor het geheel intern als 1 grote open ruimte toont.
Linker hal: Entree winkel middels glazen voorportaal voorzien van elektrische toegangsdeuren, meterkast, balie, toiletten, open winkelruimte van ca. 1.018 m², elektrische overheaddeur naar achter terrein, zagerij met toegang naar buitenterrein, elektrische deur naar overkapping met golfplaten dakbedekking en elektrische roldeur, technische ruimte en in net midden van het pand een afgesloten trapopgang naar de kantoren op de verdieping.

Verdieping: Toiletruimte, archiefruimte met CV- installatie, kantoor voorzien van vaste kast, camera en opslagruimte onder het schuine dak, toegang naar het tweede kantoor, aan de overzijde overloop kantoor/kantine met vaste kast en keukenblok (geen watervoorziening), badkamer voorzien van bad en wastafel.

Rechterhal:
Bedrijfswinkelruimte van 910 m², toegang naar afgescheiden magazijn / laad-losruimte aan de voorzijde van het gebouw, groot 167 m², handmatig bedienbare overheaddeur voorzijde 3.46 m (hoog) x 4.20 m (breed), toegangsdeur naar voorterrein, handmatige bedienbare overheaddeur en aparte toegangsdeur naar zijterrein, trap naar verdiepingsvloer met opslagruimte.

BUITENTERREIN EN PARKEREN:
Voor en links naast de bedrijfsruimte / winkel is een ruime parkeergelegenheid op eigen, afgescheiden terrein. Er zijn 78 parkeerplaatsen aanwezig.
Rondom het pand is tevens een buitenruimte aanwezig voorzien van stelconplaten en aan de achterzijde afgezet middels een houten schutting.
De achter op het terrein gelegen zendmast staat op een eigen kadastrale perceel. Voor onderhoudswerkzaamheden is er een erfdienstbaarheid gevestigd.

BOUWWIJZE:
Het gebouw bestaat uit een staal constructie met betonvloer, kunststof dakbedekking deels beplating, aluminium kozijnen met HR ++ beglazing.

OVERIGE:
- Bouwjaar hal rechts 1978. De winkelruimte in de linker hal is gebouwd in 2005.
- Nokhoogte 7,59 m, vrije hoogte lage deel hal 4,30 meter, vrije hoogte magazijn 3,46 m.
- Het gehele object wordt verwarmd middels vloerverwarming en in de kantoren boven middels radiatoren. De kantine is niet verwarmd.
- CV ketel Nefit Ecomline Excellent HR 60 (15 jaar oud).
- Krachtstroom aanwezig, afgezekerd op 3 x 80A.
- Voorzien van alarmsysteem.
- VDSL internetaansluiting.
- Meterkast voorzien van stroomaansluiting van 3 x 80 Amp.
- De bodem kent verontreiniging. Dit betreft een rest verontreiniging na sanering waarop een leeflaag is aangebracht. Er is geen verplichting meer voor verdere saneringen of onderzoeken. De leeflaag dient wel in tact te worden gelaten.
- Aanvaarding in overleg.

VOORWAARDEN BIJ KOOP:
* Oplevering in overleg.
* Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)
* Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.
* Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.
* Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

VOORWAARDEN BIJ HUUR:
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Dit object is gelegen aan 'de rondweg' om Geldermalsen welke de A15 verbindt met de provinciale weg richting Culemborg. In de directe omgeving zijn een diversiteit aan bedrijven gevestigd zoals een wegenbouw bedrijf, autohandel-/reparatiebedrijf, sportschool, gemeentewerf, transportbedrijf etc.

De voormalige gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen.

BESTEMMINGSPLAN:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein West Betuwe en heeft als enkelbestemming Bedrijventerrein en dubbelbestemming waterberging en archeologie 2. De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruikt voor bedrijven t/m milieucategorie 3.2. Er zit een functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel - bouwmarkt en van detailhandel in keukens , sanitair en woninginrichting.
Een uitgebreide omschrijving van het bestemmingsplan kunt u opvragen op ons kantoor of inzien via website

Disclaimer:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.875.000 kosten koper
Huurprijs
€ 12.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
2.377 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.928 m²
Perceel
5.188 m² (in units vanaf 2.377 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
78 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnstraat 32 b

€ 12.000 /mnd € 1.875.000 k.k.