Zaaiwaardweg 6 4191 CE Geldermalsen

€ 1.570 /mnd

Omschrijving

Op A-locatie in Geldermalsen gesitueerd winkel- of kantoorpand van 148 m².

De te verhuren ruimte heeft een royale etalage aan de voor- en zijgevel van ca. 8 meter. De verkoop vloeroppervlakte bij de huidige indeling bedraagt ca. 107 m². Aan de linkerkant van de winkel bevindt zich een magazijnruimte met verlaagd plafond, technische ruimte en een toilet.
Het pand is nu in gebruik bij een kleine supermarkt maar de ruimte leent zich ook uitstekend om in te richten als fraai open kantoor of bijvoorbeeld als praktijkruimte!

De gunstige ligging t.o.v. de grote gratis parkeerplaats zorgt voor een hoge passantenstroom. Het centrum van Geldermalsen biedt een ruime diversiteit aan winkels, wat een grote aantrekkingskracht heeft voor een ruim verzorgingsgebied. Naast veel lokale ondernemers zijn er ook een aantal landelijke winkelketens te vinden zoals Action, Blokker, Bruna, Lidl, Hema, Etos, AH en Kruidvat.

HUURPRIJS:
€ 1.570,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open winkelruimte met keukenblok, magazijn, technische ruimte en toilet.

OVERIGE:
* De ruimte is voorzien van een systeemplafond met grotendeels led-verlichting, keukenblok en toilet.
* Het pand wordt verwarmd middels vloerverwarming en een CV-ketel.
* De aanwezige airco en vloerafwerking worden achter gelaten door de huidige huurder.
* Glasvezelaansluiting aanwezig.
* Krachtstroomaansluiting in meterkast.
* Op loopafstand liggen de parkeerplaatsen 'Achter 't Veer' en 'Kostverlorenkade', op de laatste is vrij parkeren mogelijk.
* Op vrijdagen wordt op het Marktplein, Kerkstraat en deel van de Rijksstraatweg de wekelijkse markt gehouden.
* Geldermalsen heeft een actieve winkeliersvereniging welke diverse malen per jaar publiekstrekkende evenementen organiseert.
* Aanvaarding in overleg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
De ruimte is gelegen aan de Zaaiwaardweg (zijstraat van de Rijksstraatweg), tegenover het Marktplein en om de hoek van de Geldersestraat. In de directe omgeving zijn onder andere een opticien, een groentewinkel, een bakker en kledingzaken gevestigd. Naast diverse plaatselijke ondernemers zijn in het centrum diverse landelijke ketens vertegenwoordigd zoals Action, Lidl, Bruna, Blokker, Kruidvat, Trekpleister, Etos, Hans Anders en Hema.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Centrum 2013’ en heeft als enkelbestemming Centrum 1. Toegestaan gebruik: detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en horeca uitsluitend in categorie 1. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.nl

Disclaimer:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.570 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca, kantoorruimte, zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
148 m²
Verkoopvloeroppervlakte
107 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zaaiwaardweg 6

€ 1.570 /mnd