Kerkstraat 47 rechts 4191 AA Geldermalsen

€ 2.600 /mnd

Omschrijving

Deze royale winkelruimte (ca. 308 m²) met bijna 13 meter brede etalage biedt een legio aan mogelijkheden. Het pand is zeer geschikt voor grootschalige detailhandel of showroom, maar biedt daarnaast ook de mogelijkheid om te gebruiken t.b.v. maatschappelijke voorzieningen. Eventueel is het mogelijk om met een combinatie van meerdere huurders de ruimte gezamenlijk te benutten.

Het pand is gelegen aan de Kerkstraat welke de Herman Kuijkstraat met het Marktplein verbindt, waar diverse modewinkels, cadeau winkel annex voetenbar en een kapperszaak als directe buren te noemen zijn.

HUURPRIJS:
€ 2.600,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open winkelruimte, eenvoudig te verplaatsen scheidingsmuur naar het magazijn waar ook toilet en pantry te vinden zijn.

AFMETINGEN:
Ca. 308 m² inclusief kantoor, keuken en sanitaire voorzieningen.
Het verkoop vloeroppervlakte is thans ca. 260 m² groot.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg. Desgewenst op korte termijn mogelijk.
* Direct voor het pand en op het Marktplein is kort parkeren mogelijk. Daarnaast bevinden zich op loopafstand de parkeerplaatsen ‘Achter ’t Veer’ en ‘Kostverlorenkade’, op de laatste is gratis parkeren mogelijk. De overige parkeerplaatsen zijn betaald parkeren.
* Op vrijdagen wordt op het Marktplein en in de Kerkstraat de wekelijkse markt gehouden.
* Het object wordt in casco staat aangeboden, de thans aanwezige voorzieningen zijn achtergelaten door de laatste huurder en maken geen onderdeel uit van het gehuurde. Dit betreft o.a. het aanwezige systeemplafond met verlichting, verwarming-/koelingsysteem en de pvc-vloer.
* De winkel beschikt over eigen aansluitingen gas, water en elektra. De kosten voor het verbruik zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken. De overeenkomst zal worden aangegaan voor, bij voorkeur, een periode van 5 jaar met 5 optiejaren.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder
niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Kerkstraat 47 is gelegen in het gedeelte van de Kerkstraat welke de Herman Kuijkstraat verbindt met het Marktplein, waardoor er voldoende passanten langs komen. Op het Marktplein zijn diverse winkels zoals Blokker, Bruna, kleidingwinkels, schoenmaker en Lidl en enkele horeca-ondernemingen gelegen. Verder zijn diverse zakelijke dienstverleners en een kleinschalig gezondheidscentrum in het centrum gevestigd.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Centrum 2013’ en heeft als enkelbestemming Centrum 1. Toegestaan gebruik: detailhandel (supermarkt niet toegestaan), dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en horeca uitsluitend in categorie 1. Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

Disclaimer:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.600 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en culturele instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
308 m²
Verkoopvloeroppervlakte
260 m²
Breedte gevel
13 m
Perceel
600 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Omgeving

Geldermalsen Middengebied, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 47 rechts

€ 2.600 /mnd