Raadhuisstraat 18 6161 GD Geleen

€ 349.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
€349.000,- k.k.

Winkelruimte ca.129 m² / woning ca. 201 m²

Algemeen
Het betreft hier een keurig woonwinkelpand van in totaal circa 330 m² gelegen in het centrum van Geleen. De winkelruimte meet een oppervlakte van circa 129 m² en kent een frontbreedte van circa 8 meter. De bovenwoning van 201 m² is verdeeld over de drie verdiepingen. Het geheel is recent gemoderniseerd en is zeer courant qua opzet. Het object is dan ook instapklaar te noemen.

Tevens is er nog een royale kelderruimte aanwezig.

Voorzieningen
De winkelruimte is voorzien van een toilet, pantry, gladde vloer, gladde muren, systeemplafond en verwarming middels radiatoren.

De bovenwoning is voorzien van een nette keuken met moderne inbouwapparatuur, bijkeuken, ruime woonkamer, badkamer met bad, wasttafel en een apart toilet. Tevens is er op de eerste verdieping een toegang tot het ruime dakterras. Op de tweede verdieping zijn vier ruime slaapkamers en op derde verdieping bevindt zich nog een ruime zolder.

BTW belast
Nee

Bouwjaar
1955

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en ontruimd.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens het standaardmodel van de NVM.

Onderzoeksplicht
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkijgen over de staat van het object.

Energielabel
Wordt bij verkoop aangeleverd.

Ligging
Gelegen in hartje Geleen, nabij het oude Raadhuis en de Markt. Verder is het object gelegen op steenworp afstand van de Rijksweg. Welke de doorgaande weg vormt naar Sittard, en parkeermogelijkheden biedt aan de bezoekers van de winkel.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, nabij de onlangs gerealiseerde randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. Ook met het openbaar vervoer is het geheel goed bereikbaar, er zijn meerdere bushaltes in buurt en het treinstation is net buiten het centrumgebied gelegen.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan Centrum vastgesteld op 26-06-2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming Centrum. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kadastrale bekendheid
Gemeente: Geleen
Sectie: A
Nummer: 5600
Groot: 162 m²
Kadastrale kaart

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
330 m²
Verkoopvloeroppervlakte
129 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
162 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raadhuisstraat 18

€ 349.000 k.k.