Peschstraat 54 6166 CT Geleen

€ 2.095 /mnd

Omschrijving

Voormalige kapperszaak en schoonheidssalon gelegen in Oud-Geleen. Het pand bestaat uit ca. 200 m² verdeeld in ca. 70 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 130 m² te realiseren bovenwoning op de eerste en tweede verdieping. Het object is gelegen aan het gezellige horecaplein van Oud-Geleen en ligt daarnaast op steenworp afstand van de Jumbo-supermarkt. Rondom het pand is het mogelijk gratis te parkeren.

LOCATIE
Gelegen in oude dorpskern van Oud-Geleen, op steenworp afstand van de Markt en de Jumbo-supermarkt en aan de noordzijde van de huidige stad. Een geliefde woonomgeving met gewenste voorzieningen op loopafstand van winkels, diverse horeca-gelegenheden, scholen, sportaccommodaties, apotheek, huisarts, kerk etc. Ook het stadspark en diverse andere wandelfaciliteiten zoals het Danikerbos zijn nabij gelegen. Kenmerkend voor de historie van Oud-Geleen waren de landbouw, de leerlooierij en de bierbrouwerij. In Oud-Geleen zijn veel van deze karakteristieke objecten bewaard gebleven. Het behoud van de historische karakter en de goede voorzieningen maakt dit ook tot de meest geliefde woonomgeving van de stad. Verder is Geleen zeer goed bereikbaar door haar directe ligging aan diverse snelwegen richting Maastricht, Heerlen, Roermond, Aken en Luik.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een centrumbestemming voor dit object, detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca van categorie 1 t/m 4 zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is jaar en dag in gebruik geweest als dé kapsalon van Oud-Geleen. Het monumentale pand heeft zowel van buiten als van binnen een zeer representatieve uitstraling. De winkel is voorzien van vele raampartijen, een nette tegelvloer en o.a. een airco. De ca. 70 m² op de begane grond bestaat voornamelijk uit een grote winkelruimte met een aparte toiletruimte. De trap naar de eerste verdieping bevindt zich aan de achterzijde van de winkel. De eerste en tweede verdieping zijn in gebruik geweest als een schoonheidssalon/opslag. Er bestaat de mogelijkheid de bovenverdieping te verbouwen tot woning.

KENMERKEN
- In oude Dorpskern gelegen, op steenworp afstand van de Jumbo-supermarkt en diverse leuke horecagelegenheden;
- Exploitatie overname mogelijk;

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.095 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
70 m²
Breedte gevel
15 m
Perceel
92 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 130 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Peschstraat 54

€ 2.095 /mnd