Lange Kerkstraat 5 4461 JG Goes

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op één van de beste locaties van Goes kunnen wij u dit winkelpand te huur en te koop aanbieden. De winkelruimte betreft circa 82 m² aan verhuurbaar vloeroppervlakte op de begane grond. Het pand heeft naast de winkelruimte tevens voldoende mogelijkheden voor opslag in de voormalige bovenwoning op de bovengelegen verdiepingen. In de directe omgeving zijn onder andere Rituals, Douglas, Score, Jamin, Holland & Barrett en We Fashion gevestigd.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op een absolute A1 locatie in het winkelhart van Goes. De combinatie van het leefklimaat in Zeeland, de economische aantrekkingskracht van Goes, het ontbreken van files en het royale en relatief goedkope wonen in deze regio maakt de locatie tot een aantrekkelijk alternatief of het is dé locatie om een filiaal te starten. Goes heeft een direct verzorgingsgebied van ca. 100.000 mensen en indirect verzorgingsgebied van 250.000 mensen. Hierdoor is het één van de sterkere economische regio's in Nederland.

Bestemming
Centrumdoeleinden en horecadoeleinden, hieronder valt:
-Detailhandel;
-Kantoor en/of Dienstverlening;
-Maatschappelijke activiteiten;
-Wonen

Voorzieningen
-CV-ketel (vernieuwd in 2017)
-Warmtegordijn
-Verlichting
-Airco
-Aantrekkelijke pui

Parkeren
Er is voldoende gelegenheid in de omgeving om (betaald) te parkeren.

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode van vijf jaar met telkenmale vijf jaar verlenging. Eventuele afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantiestelling ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Het pand wordt in onderling overleg opgeleverd.

Huurovereenkomst
Model winkelruimten Raad voor Onroerende Zaken.

Vraagprijs
€359.000,- k.k.

Kadastrale gegevens
Goes, sectie D, perceel 369

Fiscaal
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. Koper is wel overdrachtsbelasting verschuldigd. In 2020 betreft dit 6% over het zakelijke gedeelte en 2% over de bovenwoning. Vanaf 2021 is er zoals het er nu uit ziet 8% verschuldigd over het geheel.

Energielabel
Energielabel G

Asbest
Er is een asbestrapportage opvraagbaar bij de makelaar. Het grootste deel van de asbesthoudende materialen is al conform wettelijke eisen gesaneerd.

Bouwkundig
Er is geen bouwkundige keuring van het object. Eventuele koper is vrij om deze uit te laten voeren.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van "Lange Kerkstraat 5" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse en Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
82 m²
Verkoopvloeroppervlakte
82 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
95 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
G 1,90

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lange Kerkstraat 5

Huurprijs op aanvraag