Gasthuisstraat 41 4201 JN Gorinchem

€ 3.750 /mnd

Omschrijving

In hartje centrum Gorinchem bieden wij een volledig ingerichte winkelruimte te huur aan! De winkelruimte is turn-key te betrekken. De winkelruimte is gesitueerd in het A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens. De ruimte is zeer representatief en heeft een ruime etalage. Optioneel is er nog extra ruimte bij te huren van circa 20 m² (magazijn/kantine).

De ruimte verkeert in afgebouwde staat, een buitenkans om met weinig kosten gelijk aan de slag te gaan! Aan de achterzijde bevindt zich de magazijnruimte met toilet en pantryblok. Het object heeft een frontbreedte van circa 7,00 meter.
De winkelruimte is voorzien van o.a. een systeemplafond met verlichting, heteluchtgordijn, plafondunits t.b.v. koelen en verwarmen, plavuizen, rolhekwerk etc.
Indien gewenst is de eerste ca. 8 meter van de winkel (direct na de voorgevel) te voorzien van een hoge vide. Boven het huidige systeemplafond is daar nog ca. 3 meter beschikbaar tot het plafond. Hiermee zou een entree van ca. 55 m² met een fraaie vide gerealiseerd kunnen worden.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links, rechts en tegenover het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: Hema, Rituals, Miss Etam, Douglas, Vodafone, Bakker Bart, T-Mobile, We Fashion, Hunkemöller, Van Haren, etc. Het object ligt in de drukste winkelstraat van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie!

Oppervlakten
Begane grond
- winkelruimte: circa 160 m²
- optioneel (magazijnruimte): circa 20 m²

Locatie
Het object is gelegen in de drukste winkelstraat van Gorinchem te midden van de landelijke ketens. Op korte loopafstand van parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein. De winkelruimte is perfect te bereiken voor winkelend publiek. Laden/lossen kan vóór het pand op gezette tijden (tot 11.00 uur). Het pand ligt tussen de landelijke ketens, die veel winkelend publiek trekken.

Parkeren
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte afstand van het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’.
De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel-ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.

Huurprijs
€ 3.750,- per maand (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gasthuisstraat 41

€ 3.750 /mnd