Gasthuisstraat 43 4201 JN Gorinchem

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Een kleine winkelruimte in hartje centrum Gorinchem bieden wij te huur. De winkelruimte verkeert in casco-staat en kan door de huurder volledig naar wens worden ingericht. De winkelruimte is gesitueerd in het A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens. De huurcondities voor deze winkelruimte zijn zeer flexibel, informeer naar de mogelijkheden! Ideaal voor een startup!

De ruimte heeft achterin de winkel een toiletruimte. Indien er behoefte is aan meer oppervlakte is er de mogelijkheid om de eerste verdieping erbij te huren t.b.v. opslagdoeleinden. Het object heeft een frontbreedte van circa 3,50 meter.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links, rechts en tegenover het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: ICI Paris XL, Hunkemöller, Vero Moda, Eye Wish, Lucardi, M&S mode, We Fashion, reisbureau Tui, T-Mobile, Van Haren, Bakker Bart, etc. Het object ligt in de drukste winkelstraat van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie!

Oppervlakte
Begane grond
- winkelruimte: circa 34 m²

Eerste verdieping (optioneel)
- opslagruimte: circa 34 m²

Ligging
Het object is gelegen in de drukste winkelstraat van Gorinchem te midden van de landelijke ketens. Op korte loopafstand van parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein. De winkelruimte is perfect te bereiken voor winkelend publiek. Laden/lossen kan vóór het pand op gezette tijden (tot 11.00 uur). Het pand ligt tussen de landelijke ketens, die veel winkelend publiek trekken.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. De Gasthuisstraat is een wandelzone, waar tevens geladen en gelost mag worden. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. Ook het centraal treinstation van Gorinchem ligt op korte loopafstand van de winkelstraat. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

Parkeren
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte afstand van het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Dit bestemmingsplan is vastgesteld. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’.

De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel-ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.

Huurprijs
Op aanvraag

Nadere informatie
Zie bijgaande brochure voor nadere informatie en de plattegrondtekening.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
34 m²
Verkoopvloeroppervlakte
34 m²
Breedte gevel
3,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

NVM makelaar

B/mak Bedrijfsmakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0183-304050

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gasthuisstraat 43

Huurprijs op aanvraag