Markt 64 2801 JM Gouda

€ 36.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een op de A1 locatie van Gouda gelegen winkelpand met een frontbreedte van circa 4,5 meter. Het pand heeft een totaal oppervlakte van circa 102 m² en is gelegen op de begane grond. De winkel is gesitueerd tegenover het oude Stadhuis van Gouda.

De winkelruimte wordt momenteel volledig verbouwd en voorzien van een dubbel toilet alsmede spoelkast en zal worden afgewerkt met gestucte wanden (wit), geëgaliseerde vloeren en een plafond in overleg. Het meest opvallend zal de nieuwe etalage worden. Deze nieuw gebouwde klassieke pui zal conform de impressie worden uitgevoerd voorzien van een loopdeur en is gebaseerd op de welbekende jugendstil.

Op de Markt worden in de zomer de Goudse kaasmarkten georganiseerd. In de directe omgeving is een mix van horeca en detailhandel gevestigd. Hierbij valt te denken aan onder andere Gewoon Gouds, De Zalm, Albert Heijn, Etos, Trekpleister en Primera.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Garage Nieuwe Markt Passage/ Klein Amerika).

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden, dag horeca (middels vergunning) en publieksgerichte dienstverlening.

Oppervlakte:
Het totale vloeroppervlakte bedraagt circa 102 m².

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau van de winkel zal onder andere worden voorzien van:
- afgewerkte wanden, om de 4 meter aan weerszijde 4 stopcontacten;
- net plafond in overleg;
- pantry unit;
- egale vloer;
- toiletgroep dames en heren;
- meterkast;
- nieuwe winkelpui.

Huurprijs:
€ 36.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 36.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten

Oppervlakte
102 m²
Verkoopvloeroppervlakte
102 m²
Breedte gevel
4,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.