Kleiweg 94 2801 GJ Gouda

€ 185 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een aan de Kleiweg gelegen winkelpand met een frontbreedte van circa 7,5 meter en een totale oppervlakte van circa 232 m² VVO. Aanleg van een terras behoort tot de mogelijkheden. De ‘kop van de Kleiweg’ is een A1 locatie welke een aantal jaren geleden is gerevitaliseerd door de gemeente Gouda en voorzien is van een volledige nieuwe uitstraling. Er is gezorgd voor nieuwe bestrating, een nieuwe indeling, de fietsenrekken zijn verwijderd en men heeft terrassen geplaatst. Hierdoor is het een aantrekkelijk winkel-/horecagebied geworden.

De huidige bestemming van de winkelpanden is detailhandel. In overleg met de gemeente behoort het wijzigen naar de functie horeca tot de mogelijkheden. Het situeren van een terras ter grootte van circa 50 m² is dan een logische toevoeging.

In de omgeving zijn diverse winkel-/horecaconcepten vertegenwoordigd, zoals C&A, Kruidvat, The Sting, WE en het naastgelegen Barista Café, Bakker Bart, HEMA, de ANWB-winkel en H&M.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12 en N207) als met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation bevindt zich tevens op loopafstand. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving (Q-Park Nieuwe Markt Passage).

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkel- en horecadoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 232 m² VVO.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
De panden zullen casco worden verhuurd. Het opleveringsniveau zal om niet aan huurder ter beschikking worden gesteld. Dit houdt in dat de overeen te komen huursom inclusief mee gehuurd inbouwpakket is en huurder geen rechten kan ontlenen aan de werkbaarheid van het inbouwpakket

Huurprijs:
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met eventuele servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Voor meer informatie:
Basis Bedrijfshuisvesting
Lage Gouwe 2
2801 LG Gouda
Telefoonnummer: 0182-525700

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 185 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten

Oppervlakte
232 m²
Verkoopvloeroppervlakte
232 m²
Breedte gevel
7,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleiweg 94

€ 185 /m²/jaar