Ruigenburg 12 2804 VT Gouda

€ 3.000 /mnd Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Algemeen:
Deze winkelruimte heeft een totale grootte van circa 160 m² en een frontbreedte van ruim 7 meter en is gelegen in het overdekte en zeer populaire winkelcentrum Bloemendaal te Gouda. Het centrum is in 2011 volledig gemoderniseerd en is in totaal ruim 16.000 m² groot.

In het winkelcentrum zijn diverse nationale en internationale winkelketens gevestigd zoals CASA en The Stone, alsmede supermarkten Jumbo, Albert Heijn en Lidl. De winkel is gesitueerd naast kledingzaak Blossomz en de Blokker. Tegenover het pand zijn de HEMA en de Zeeman gevestigd.

Bereikbaarheid:
De winkel is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is ruim voldoende gratis parkeren rondom winkelcentrum Bloemendaal.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 160 m².

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau;
Het opleveringsniveau is casco echter thans voorzien van de volgende zaken:
- systeemplafond met inbouwarmaturen;
- centrale verwarming;
- vloerbedekking;
- rolluik;
- airco-unit;
- toilet;
- pantry.

Verhuurd/verkocht wordt in casco staat conform het ‘as-is where is’ principe. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de werkbaarheid van het inbouwpakket, installaties e.d. alsmede de aanwezigheid van verontreiniging en asbest dan wel de veroudering van de buitenkant van het betreffende object.

Huurprijs:
€ 3.000,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Koopprijs:
N.o.t.k.

Servicekosten:
Service- en promotiekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren bedragen circa € 41,- per vierkante meter per jaar vermeerderen met BTW en zijn ten behoeve van beheer, klein onderhoud en promotiebijdrage winkelcentrum Bloemendaal. Kosten voor gas, water en elektra zijn voor rekening van huurder.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Kadastraal:
Gemeente: Gouda;
Sectie: M;
Nummer: 7350;
Index: A8.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Partijen zullen zich conformeren aan het huishoudelijk regelement voor winkelcentrum Bloemendaal. Koper dient van rechtswege lid te worden VVE Winkelcentrum Bloemendaal te Gouda.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Huurprijs
€ 3.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.300 per maand
Servicekosten
€ 41 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

NVM makelaar

Basis Bedrijfshuisvesting Gouda B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:15
Bel 0182-525700

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ruigenburg 12

€ 3.000 /mnd Prijs n.o.t.k.