Hanzeweg 4 E 2803 MC Gouda

€ 80 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Op een prachtige zichtlocatie tegenover de GoStores Gouda is dit bedrijfsgebouw geheel vernieuwbouwd en deels herbestemd waardoor een nagenoeg nieuw multifunctioneel complex is ontstaan. De totale ontwikkeling bestaat uit een oppervlakte van circa 4.445 m².
Vanwege de ligging op de hoek is de attentiewaarde uitstekend. Op de 1e verdieping is een prachtige showroom-/ (volumineuze) winkelruimte beschikbaar. De ruimte is desgewenst ook te gebruiken als bedrijfsruimte.
De volgende partijen zijn gevestigd in het complex: Warmteservice, Toolstation, Sanidump en Woninginrichting-Aanhuis.nl. De ruime entree (circa 100 m²) van de beschikbare unit wordt gedeeld met Woninginrichting aan Huis.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Afslag A12/A20 (Den Haag - Utrecht/ Rotterdam) ligt direct aan de Goudse Poort. Er rijden diverse streekbussen door de Goudse Poort en er is één constante verbinding met het centraal station Gouda. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de directe omgeving.

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor diverse showroomdoeleinden en (volumineuze) detailhandel. De ruimte is desgewenst ook te gebruiken als bedrijfsruimte.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 910 m², verdeeld over circa 870 winkelruimte gelegen op de eerste verdieping (inclusief gemeenschappelijke entree) alsmede een expeditie ruimte van circa 40 m² op de begane grond van. De ruime entree op de begane grond wordt gedeeld met Woninginrichting aan Huis.

Oplevering:
Per direct.

Opleveringsniveau:
De unit is voorzien van onder andere:
- ruime entree met elektrische schuifdeur en vide;
- zowel een "luie" trap al een lift (binnenmaat van de lift is: 2000x2450);
- verwarming middels warmtepomp;
- vloerkoeling middels warmtepomp;
- wanden behang- of schilder klaar;
- vloeren vloerbekleding klaar;
- dubbele toilet en pantry unit;
- eigen expeditie met overheaddeur en dubbele deur op de etage;
- eigen nutsaansluiting van electra, water en telecom.

De ruimte is in overleg af te bouwen tot elk gewenst opleveringsniveau.

Huurprijs:
Vanaf € 80,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
10 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
910 m²
Verkoopvloeroppervlakte
910 m²
Breedte gevel
60 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hanzeweg 4 E

€ 80 /m²/jaar