Lekkenburg 23 2804 XA Gouda

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Lekkenburg 23 Gouda

In het overdekte "Winkelcentrum Bloemendaal" in Gouda, lig op een van de meest gewilde en drukst bezochte locaties, tussen Albert Heijn en Jumbo, deze winkelruimte van ca. 108 m² BVO.

De winkel Lekkenburg 23 heeft een frontbreedte van ca. 7,20 m¹, v.v. dubbel openslaande deuren en heeft een eigen achteringang, te bereiken via een intern laad- en loshof. Verder is de winkel momenteel voorzien van een magazijnruimte, pantry met close-in boiler en toilet. Met weinig investering zou u hier al een winkel kunnen beginnen. De winkel wordt in principe aangebonden in de huidige staat.

Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda is een goed lopend overdekt winkelcentrum met de supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Lidl en een Kruidvat XXL als grote publiekstrekkers. Andere smaakmakers zijn o.a. Ici Paris XL, Casa, Hema, Blokker, The Stone, Janse Mode, Eyewish, en vele goede versspeciaalzaken. Kortom: een prachtig winkelcentrum met ook nog eens ca. 750 gratis parkeerplaatsen.

Parkeren
Circa 750 gratis parkeerplaatsen, waarvan ca 350 op maaiveld en 400 op het dak van het winkelcentrum. Het parkeren is eigendom van de VvE.

Bestemming
Winkelruimte.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot meterkast en basis sprinklernet.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) van 2012.

Duur, verlenging en opzegging
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor een initiële huurtermijn van vijf jaar of tien jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.
Een eventuele beëindiging van de overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is te aanvaarden in overleg.

Huurprijs
De vraagprijs bedraagt € 37.500,- op jaarbasis te vermeerderen met B.T.W., bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling
De huurpenningen, servicekosten, promotiekosten en omzetbelasting worden per kwartaal vooruit betaald.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Servicekosten
De servicekosten inclusief de bijdrage winkeliersvereniging bedragen ca. € 336 per maand, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Huurder dient vóór de huuringangsdatum en oplevering een waarborgsom of bankgarantie af te geven van minimaal drie maanden bruto huurbetalingsverplichting (inclusief servicekosten en omzetbelasting).

Voorbehoud
Aanbiedingen en huurovereenkomsten worden te allen tijde gedaan onder voorbehoud van
goedkeuring door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 336 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
108 m²
Verkoopvloeroppervlakte
108 m²
Breedte gevel
7,2 m
Perceel
108 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lekkenburg 23

Huurprijs op aanvraag