Markt 8 5361 GH Grave

€ 33.000 /jr

Omschrijving

Multifunctionele commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur op de Markt in het centrum van het pittoreske Grave. De commerciële ruimte heeft twee verdiepingen en biedt diverse mogelijkheden, zowel horeca als detailhandel zijn namelijk toegestaan.

Metrages commerciële ruimte

Begane grond: circa. 182 m2 BVO
1e verdieping: circa. 182 m2 BVO

Optioneel: Opslagruimte

Aan de achterzijde van het gebouw heeft de verhuurder ook een vrijstaande opslagruimte in zijn bezit. De mogelijkheid is aanwezig om deze opslagruimte van circa. 160 m2 BVO, verdeeld over twee verdiepingen, bij de huur of koop te betrekken. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Markt 8 in Grave aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij het pand zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, in de omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand ligt midden in het centrum, aan de markt in Grave. De ruimte wordt omringd door diverse horeca en winkel gelegenheden. Daarnaast is het uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen via de N321 en de N324 en de op en afritten van de A73.

Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, het busstation van Grave ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een Centrum bestemming en zijn de gronden bestemd voor; detailhandel, dienstverlening, horeca (1 en 2), maatschappelijke doeleinden en zelfs voor woning.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van;

• Wandradiatoren
• CV – installatie
• Glazen pui
• Brandpreventiemiddelen
• Internet- en telefonieaansluiting
• Glasvezelverbinding mogelijk

Huurcondities

Huurprijs: € 33.000,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Markt 8 in Grave aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 33.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
364 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 8

€ 33.000 /jr