Nieuwe Ebbingestraat 57 9712 NE Groningen

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

== FRONTBREEDTE VAN CIRCA 5 METER! == MULTIFUNCTIONELE RUIMTE TE HUUR == GOEDE LOCATIE NABIJ DE BINNENSTAD == PRAKTISCHE VERKOOPVLOER MET RUIME OPSLAGMOGELIJKHEDEN == VOOR DIVERSE DOELEINDEN TE GEBRUIKEN ==

Nieuwe Ebbingestraat 57, 9712 NE te Groningen

Geheel vernieuwde winkel/kantoor/praktijkruimte van circa 87 m² en een frontbreedte van circa 5 m. De winkelruimte is voorzien van systeemplafond met verlichting, tegelvloer, pantry en toilet. Het gehuurde heeft een energieklasse C en betreft een beschermd stads en dorpsgezicht. Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Gelegen in de Nieuwe Ebbingestraat , een aanloopstraat naar het centrum van Groningen. De Nieuwe Ebbingestraat is een drukke doorgaande weg die het centrum verbindt met de Noordelijk gelegen woonwijken en wordt ook wel de rode loper naar de binnenstad genoemd.

De winkel/kantoor/praktijkruimte is gelegen naast Etos en nabij o.a. Eko Plaza, Venice Schoenenmode, Expert, Taco Mundo, Terres des Hommes en Albert Heijn.

Hier kunt u zo in!

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen in een aanloopstraat naar het centrum van Groningen. De Nieuwe Ebbingestraat is een drukke doorgaande weg die het centrum verbindt met de Noordelijk gelegen woonwijken en wordt ook wel de rode loper naar de binnenstad genoemd. De winkel is gelegen naast Etos en nabij o.a. Eko Plaza, Venice Schoenenmode, Expert, Taco Mundo, Terres des Hommes en Albert Heijn

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer:

Per auto:
de Nieuwe Ebbingestraat is uitstekend te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Er zijn diverse bushaltes in de directe omgeving aanwezig en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de Boterdiep-garage (circa 1.200 parkeerplaatsen).

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;

• Pantry;
• Toilet;
• CV-ketel.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS:
€ 1.250,- per maand te vermeerderen met de verschuldigde BTW over de huur.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen. Een huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring namens opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de huurovereenkomst heeft getekend.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,34

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Omgeving

Hortusbuurt-Ebbingekwartier, Groningen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Ebbingestraat 57

€ 1.250 /mnd