Luttekepoortstraat 138 3841 AX Harderwijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Leuke praktische winkelruimte te huur op mooie zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg richting het centrum van Harderwijk. Dit pand bevindt zich in winkelcentrum de Bleek en is omringt met o.a. kapperszaken, De Hypotheker, Beter horen, uitzendbureaus, Albert Heijn en de ANWB.

De winkelruimte is instapklaar en voorzien van een keuken, toilet, opslagruimte, cv-installatie en airconditioning. De bestemming is detailhandel en dienstverlening, deze locatie is dan ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kledingwinkel, opticien, kantoor, flexwerkplek of fysiotherapie/ massageruimte.

Metrages (VVO)

Totale oppervlakte: circa. 120 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Luttekepoortstraat 138 in Harderwijk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid en parkeren

Bezoekers van het winkelcentrum kunnen hun auto parkeren op loopafstand (150m) in parkeergarage de Houtwal en parkeerplaats van de Albert Heijn (40m). De eerste twee uur mag hier gratis geparkeerd worden.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie: 06 53541758

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Luttekepoortstraat 138 in Harderwijk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Luttekepoortstraat 138

Huurprijs op aanvraag