Voorstraat 2 8861 BK Harlingen

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Heb je altijd al de droom gehad om ondernemer te worden in het Centrum van Harlingen? Dan is dit je kans!
Gunstig op het kruispunt van twee winkelstraten gelegen winkelruimte op de begane grond van twee karakteristieke panden (VVO winkelruimte ca. 65 m²).

Indeling.
B.g.: entree, winkelruimte (L-vormig, totaal ca. 65 m²), trap naar ondergelegen ruimte met kluis en berging (ca. 20 m²), achtergelegen bergruimte/magazijn (ca. 6 m²) en bergruimte (ca. 5 m²) annex pantry en toilet. Hetgeen is reeds in gebruik geweest als ijssalon, indien gewenst kan dit wederom vervolgd worden de gehele inventaris is te huur of ter overname.

De winkelruimte heeft veel smalle ramen en is geschikt voor verschillende soorten van retail. Aan de Voorstraat en de Kleine Bredeplaats zijn uiteenlopende detailhandelszaken gevestigd en er is tevens diverse (dag)horeca in de omgeving.

Algemeen: een keurige en representatieve winkelruimte op een uitstekende locatie in het centrum van de stad met in de directe omgeving parkeerruimte, en o.a.:
- voorzien van centrale verwarming, systeem- resp. balkenplafond met verlichting, pantry en toilet en zelfstandige nutsvoorzieningen;
- waarborgsom van toepassing; de huurperiode kan in overleg met de verhuurder worden vastgesteld;
- bestemming Centrum-1 (detailhandelsbedrijven; bedrijven die zijn genoemd in de Staat van bedrijven onder de categorieën 1 en 2; wonen);
- Harlingen heeft een levendige binnenstad met een veelheid aan voorzieningen zoals winkels, restaurants, station, veerboten etc. binnen handbereik, en goede aan-/ontsluiting op de uitvalswegen richting Leeuwarden of de Afsluitdijk. Harlingen kent - vooral in het zomerseizoen veel (dag)toerisme.
- Deze informatie (inclusief bijlagen) van Van der Wal makelaars bv is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan Van der Wal makelaars bv geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 2

€ 1.450 /mnd