Frankrijklaan 4 A 2391 PX Hazerswoude-Dorp

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN

SHOWROOMS HOOGEVEENSEWEG EN FRANKRIJKLAAN
De showrooms zijn gunstig gelegen nabij de hoofdentree van het bedrijventerrein ITC- International Trade Center. Het pand is goed bereikbaar vanaf de N-455 (Hoogeveenseweg) verbindingsweg A-12-Zoetermeer-Hazerswoude- Boskoop. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven en kantoren gevestigd. De locatie van het ITC-terrein is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Schiphol en Utrecht. Een goede bereikbaarheid en goede geografische uitvalsbasis.

De showrooms hebben een ligging naast een keuken- en badkamerspecialist en hierdoor beschikking over ruim voldoende parkeerruimte. De showrooms zijn uitermate geschikt voor een onderneming in de interieur-, woning- of tuinbranche welke een representatieve uitstraling en goede bereikbaarheid nodig heeft. Denk hierbij aan (tuin-)meubelzaak, beddenspeciaalzaak, zonwerings- en stofferingsbedrijf.

De showroom gelegen aan de Frankrijklaan heeft een frontbreedte ca. 14m1, met een oppervlakte van circa 143m2. Hiervan is circa 123m2 showroom met afmeting ca. 13,90 x 8,80m1 en aansluitend magazijn/opslagruimte van ca. 17m2. De huurprijs per maand bedraagt € 950,-- excl B.T.W.

De showroom Hoogeveenseweg heeft een frontbreedte van ca. 19m1, met totaal oppervlakte van ca. 272m2 en heeft een zichtlocatie vanaf de Hoogeveenseweg. Op begane grond is een circa 172m2 showroom te realiseren en op de entresol een ca. 100m2 beschikbaar. De huurprijs per maand bedraagt € 1.375,-- excl. B.T.W.

Opleveringsniveau is in casco staat. Sanitaire voorzieningen/pantry e.d. dienen door huurder zelf gerealiseerd te worden. In de gevel wordt door verhuurder een dubbele entree-/toegangsdeur geplaatst.

BESTEMMING
Het geheel is volgens het bestemmingsplan 'International Trade Centre (ITC) 2012’ aangeduid met bedrijven en bestemd voor bedrijven die vallen onder categorie 1 tot en met 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten.

ITC-TERREIN
Het ITC-terrein Hazerswoude-Dorp heeft een actieve vereniging van eigenaren en zorgt onder andere voor onderhoud, bewaking en uitstraling van het bedrijventerrein. Er zijn ontwikkelingen voor een nog betere ontsluiting / bereikbaarheid van het ITC-en PCT-terrein. Er zijn vergevorderde plannen voor de aanleg van de westelijke randweg en Verlengde Bentwoudlaan - Waddinxveen naar de A-12, welke met een rotonde aansluit op de Hoogeveenseweg. Vanaf deze rotonde wordt een tweede toegang gemaakt vanaf de Hoogeveenseweg naar het bedrijventerrein.

HUURPRIJS EN VOORWAARDEN

Huurprijs showroom Frankrijklaan ca. 143m2 € 950,- per maand excl. BTW / nutsvoorzieningen
Huurprijs showroom Hoogeveenseweg, totaal ca. 272m2 € 1.375,- per maand excl. BTW / nutsvoorzieningen

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar. Afwijkende termijn in overleg

Huurprijsindexatie : De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum.

Betalingen: Huur en B.T.W. per maand vooruit

Zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en B.T.W.
Huurcontract: op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Voorbehoud : Goedkeuring verhuurder

BTW : Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
415 m² (in units vanaf 143 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
395 m²
Breedte gevel
19 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frankrijklaan 4 A

Huurprijs op aanvraag