Dorpsstraat 40 8181 HS Heerde

€ 33.000 /jr

Omschrijving

Object/ligging
In de centrumkern van Heerde bieden wij een winkel/horecaruimte te huur aan. De ruimte is ca. 300 m² groot en heeft dienst gedaan als restaurant en heeft momenteel de voorzieningen voor een dergelijk gebruik (indeling, aansluitingen keuken, afzuiging e.d.). Het kan echter ook een prachtige plek zijn voor een (lokale) winkelier.
 
De omgeving in het centrum van Heerde beschikt verder over een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Heerde ligt aan de snelweg A50. De plaats heeft geen treinstation en is voor openbaar vervoer afhankelijk van de bus. Met eigen vervoer is het centrum goed te bereiken. Aan de achterzijde van de winkel is de mogelijkheid voor laden en lossen en parkeren.
 
Oppervlakte
Het object is gelegen op de begane grond en is ca. 300 m². De huidige indeling kenmerkt zich als restaurant met een eet/zitgedeelte, keuken en spoelkeuken, groeps(bijeenkomst)zaal en opslagruimte.
 
Bestemming
Bij de gemeente Heerde valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Heerde-Dorp. De bestemming van het perceel is: Centrum. Binnen deze bestemming is er ruimte voor:
- detailhandel;
- kantoren;
- dienstverlening;
- maatschappelijke voorzieningen.
 
Opleveringsniveau
Het object wordt leeg en bezemschoon in huidige staat opgeleverd en in casco staat verhuurd.
 
Het is toegestaan de (eventueel) door vorige huurder achtergelaten, installaties en voorzieningen om niet te gebruiken. De noodzakelijke vervangingen, onderhoud, c.q. reparaties alsmede alle al dan niet verplichte keuringen zijn voor rekening van huurder. Gebreken en/of onvolledigheden worden voor rekening en risico van huurder vervangen en/of verholpen. Gebreken van de inventaris, installaties en voorzieningen gelden niet als een gebrek als bedoel in artikel 7:204 BW. De basis voor de verhuur blijft casco oplevering.
 
Het gebouw is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen zoals gemeentelijke riolering, elektriciteit, water en gas.
 
Er is een aansluiting op een vetvangput welke is opgezet bij de buurman. De onderhoudskosten hiervan worden met hem gedeeld.
 
Parkeergelegenheid
Voor huurder is de mogelijkheid tot parkeren aan de achterzijde tot het moment van herontwikkeling. Na herontwikkeling blijft een recht van overpad voor laden en lossen t.b.v. het gehuurde gevestigd. Verder is er voor bezoekers voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
 
Huurprijs
€ 33.000,- per jaar excl. BTW
 
Huurtermijn
ROZ Huurovereenkomst Winkelruimte is in de basis 5 jaar + 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.
 
Opzegtermijn
12 maanden voor het einde van een huurperiode.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 33.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
7,5 m
Perceel
300 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 40

€ 33.000 /jr