Middenwaard 48 1703 SH Heerhugowaard

€ 80.000 /jr

Omschrijving

Naast de hoofdentree van winkelcentrum Middenwaard bieden aan namens eigenaar SEGESTA een winkelruimte van circa 676 m² BVO welke is verdeeld over 367 m² BVO op de begane grond en 309 m² BVO op de verdieping. Daarnaast beschikt de winkel over een kelderruimte van 148 m² BVO. Door de ligging langs de hoofdentree heeft de locatie een hoge passantenstroom.

De ruimte op de verdieping separaat worden verhuurd. De ruimte krijgt dan een eigen entree en kan dienst doen aan bijvoorbeeld een yoga/dancestudio of beauty/wellness salon.

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden kan Middenwaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Het winkelcentrum voorziet uitstekend in de behoefte voor funshopping en de dagelijkse boodschappen en heeft meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Aanwezige supermarkten Albert Heijn XL, Dekamarkt aangevuld met o.a. Action, Blokker, Hema en H&M.

Huurprijs totaal
€ 80.000,- per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
Huurder wordt zelf contribuant van de Nutsleveranciers. Daarnaast is de huurder servicekosten verschuldigd voor leveringen en diensten welke door de verhuurder worden gefaciliteerd. Dit verrekenbaar voorschot bedraagt € 2.324,76 per jaar, excl. BTW. Door de ligging aan de buitenzijde van het centrum vallen deze bijkomende kosten aanzienlijk lager uit dan voor de winkels in het winkelcentrum.

Inhoudsbeschrijving
Voor een indruk van de indeling verwijzen wij naar de verhuurplattegronden

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in huidige staat doch uitsluitend als casco opgeleverd*. Met standaard nutsvoorzieningen tot in de meterkast en riolering tot het eerste afdoppunt.

Alle overige in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen- al dan niet door Verhuurder op verzoek van Huurder geplaatst- behoren niet tot het gehuurde en worden door de nieuwe Huurder kosteloos overgenomen. Verhuurder staat niet in voor de kwaliteit en werking ervan. Huurder mag deze voorzieningen gedurende de huurtermijn uitsluitend na overleg met en de schriftelijke instemming van Verhuurder verwijderen.

Huurder is zelf verantwoordelijk voor het aanbrengen van voorzieningen die van overheidswege en/of de nutsbedrijven worden gevorderd in verband met het gebruik van het gehuurde waaronder de door de plaatselijke brandweer vereiste voorzieningen. Deze kosten komen voor rekening van de Huurder.

Installaties
In overleg te bepalen. De vertrekkende huur dient het gehuurde casco terug te leveren aan verhuurder. In overleg kan worden bepaald dat de winkelinrichting geheel of gedeeltelijk overgenomen kan worden door een toekomstige huurder.

Parkeren
Bij winkelcentrum Middenwaard zijn ruime betaald parkeervoorzieningen aanwezig.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012 vastgesteld, aangevuld met verhuurders voorwaarden.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW. Er mag in overleg ook een waarborgsom gesteld worden.

Aanvaarding
In overleg te bepalen, kan snel.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans nog geen energielabel beschikbaar.

Huishoudelijk reglement
Huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van WC Middenwaard welke als bijlage aan de huurovereenkomst worden toegevoegd.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 27.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
824 m²
Verkoopvloeroppervlakte
676 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Middenwaard 48

€ 80.000 /jr