Kromme Nering 14 2995 BH Heerjansdam

€ 208.800 k.k.

Omschrijving

Gelijkvloers wonen of wonen en /werken in het gezellige centrum van het dorpse Heerjansdam

Spreekt dit u aan?

In het gezellige centrum van het dorpse Heerjansdam bevindt zich op de begane grond een winkelpand met woonbestemming. Ideaal voor een startende ondernemer of voor iemand die in het centrum wil wonen.

DIT PAND IS VOOR VELE DOELEINDEN GESCHIKT.
U kunt het geheel als woning gebruiken, of het voorste gedeelte als bijvoorbeeld kapsalon, praktijk, kantoor, salon, etc. en het achterste gedeelte om bij uw bedrijf te wonen.

Indeling:
Dit object heeft een bestemming als woning en/of bedrijf. Het pand beschikt aan de voorkant over een bedrijfsruimte met toilet. Wat ook bij de woning getrokken kan worden.

Achter de bedrijfsruimte bevindt zich een gang naar de woonkamer en een slaapkamer. Vanuit de slaapkamer komt u terecht in de hal waar de toiletruimte zich bevindt met kastjes, hangend closet en fonteintje. De badkamer wordt op korte termijn gerealiseerd.

De ruime woonkamer met keuken van ca. 47m2 beschikt over een nette laminaatvloer en een keukenblok. Het keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 2-pits elektrische kookplaat, granieten spoelbak, vaatwasser en koelkast.

Aan de achterzijde bevindt zich een kleine buitenplaats, die ook als parkeerplaats op eigen grond gebruikt kan worden. Dit is echter niet nodig omdat aan de voorzijde genoeg parkeerplaatsen zijn met vrij parkeren.

In Heerjansdam treft u een basisschool, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, sporthal, bibliotheek, manege, buitenzwembad, schaatsbaan en een voetbalvereniging aan. Kortom een dorp waar van alles te doen is.

In de directe nabijheid treft u verschillende winkels, recreatiepark ''De oude maas'', diverse scholen en kinderdagverblijven en uitvalswegen zoals de A29, A16 en A15 op rijdafstand.

Locatie:
Heerjansdam is omringt door veel groen en kenmerkt zich door landelijk wonen dichtbij grote gemeenten en steden met veel voorzieningen, zoals Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Totaal woon/winkeloppervlakte circa 90 m2
- Bouwjaar 1968
- Isolatie: De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming: Eigen CV ketel uit 2020
- Gloednieuwe badkamer anno 2020
- De woning is op dit moment in gebruik als bedrijfsruimte, de woning dient nog ingedeeld te worden.
- Oplevering in overleg.

Van der Giessen & Van Herk makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 208.800 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
5,6 m
Perceel
166 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kromme Nering 14

€ 208.800 k.k.