Geleenstraat 64 A & 64B 6411 HT Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een 2-tal winkelruimten met een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van resp. ca. 225 m2 en ca. 179 m2.

Locatie:
De ruimte is centraal gelegen in het centrum van Heerlen. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels en horecavoorzieningen, parkeergarage “Raadhuis”, het gemeentehuis en atelierruimten.
Het centrum van Heerlen is volop in beweging. Het nabij gelegen, thans gedateerd winkelcentrum De Plu, ondergaat een volledige metamorfose. Met de realisatie van een "koopgoot" (naar Rotterdams voorbeeld) en het nieuwe stadskantoor onderstreept het centrum van Heerlen eens te meer zijn status als retailstad in Zuid-Limburg, onmiddellijk naast Maastricht.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de Heerlense Ringweg. Het pand is op korte afstand gelegen van diverse bushaltes, Heerlen Centraal Station, het Maankwartier, Corio Center, de Bongerd en het Pancratiusplein, waar voornamelijk horeca is gelegen.

Indeling:
Geleenstraat 64A
Begane grond ca. 225 m2 winkelruimte inclusief pantry en toiletruimte.

Geleenstraat 64B
Begane grond ca. 179 m2 winkelruimte verdeeld over een winkelruimte, kleine kantoorruimte, kitchenette, toilet, meterkast en opslagruimte.

Opleveringsniveau:
Geleenstraat 64A:
Het pand wordt opgeleverd 'as-it-is'. Dat wil zeggen casco-plus o.a. eenvoudige pantry, electra, toiletruimte, alarminstallatie en systeemplafond.

Geleenstraat 64B:
Het pand wordt opgeleverd 'as-it-is'. Het pand is deels voorzien van een systeemplafond met ingebouwde verlichtingarmaturen en een tegelvloer.

Parkeren:
Parkeren is (tegen betaling) mogelijk op de parkeervakken aan de straatzijde of in de aangrenzende parkeergarage (“Raadhuis Parking”).

Bestemming:
De bestemming van dit pand is 'Centrumvoorzieningen en wonen'. Dit pand maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan 'Heerlen City West', vastgesteld op 12 januari 1993.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
De opgegeven maatvoering zijn circa-maten. Er is geen NEN2580-meting voorhanden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
404 m² (in units vanaf 179 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
404 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geleenstraat 64 A & 64B

Huurprijs op aanvraag