Akerstraat 19 A 6411 GV Heerlen

€ 75.000 /jr

Omschrijving

TE HUUR - Complete commerciële plint, groot ca. 545 m²

Prachtige winkel/kantoor/showroom (ca. 320 m²) + instapklare horecaruimte (ca. 225 m²), in de plint van dit commercieel object, waar vroeger electronicazaak ‘Vogelzang’ gehuisvest was.

Ca. 15 jaar geleden is de totale onroerende zaak getransformeerd naar een games/lounge/dinner concept genaamd ‘Superlativo’. Het is casco is toentertijd blijven staan. Werkelijk alle installaties zijn toen aangebracht, tot op heden onderhouden en van hoogwaardig niveau.

Zijde Putgraaf: instapklare horecaruimte (thans ingericht als restaurant) met eigen entree via een tochtportaal, een eigen patiotuin voor terras, instapklare gaar- en spoelkeuken, koel- en vriescellen, opslagruimten, bar en volumineus restaurant gedeelte. In overleg is de in het souterrain aanwezige cocktail- en pianobar ook te huur.

Zijde Akerstraat: via eigen entree bereikbare commerciële ruimte, ideaal voor winkel/showroom/kantoor. Het voormalige casino is verwijderd, de ruimte wordt casco aangeboden.

Beide objecten zijn makkelijk te combineren tot een grote unit. Dit was 15 jaar geleden ook de opzet en heeft als zodanig enkele jaren als een grote unit gedraaid. Door de gevelhoge raampartijen heeft het restaurant alsmede de winkel bijzonder veel daglichttoetreding/etalagemogelijkheid. De plafonds zijn bovengemiddeld hoog. De aanwezige trap in de winkelruimte wordt verwijderd.

De ligging is ideaal aan de Akerstraat/Putgraaf, naast het grootste parkeerhuis van Heerlen. Stoppen kan voor de deur. Aanpalend wordt een grote binnenstedelijke herontwikkeling op poten gezet de komende jaren. Meer info hierover is op te vragen via ons kantoor. Het welbekende Pancratiusplein (terrassen, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden) ligt op 1 minuut loopafstand in het verlengde van onderhavig object.

Het object is volledig verplichtingvrij. Oplevering is as-is, instapklaar.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen in het centrum van Heerlen op een markante, herkenbare locatie. Snelwegen A76 en A79 zijn op steenworp afstand gelegen. Zowel de op- en afrit van de autosnelweg richting Maastricht / Luik (A79) als de op- en afrit richting Heerlen / Eindhoven / Venlo zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Het NS station Heerlen CS is op loopafstand bereikbaar. Verder stoppen er recht voor de deur meerdere buslijnen.

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn geen parkeerplaatsen gesitueerd. We treden graag in overleg over de mogelijke huur van deze parkeerruimte. Naast het object ligt een grote parkeergarage, beheerd door Q-park, alwaar parkeerabonnementen af te nemen zijn.

HUURGEGEVENS :
Huursom
In totaliteit: EUR 75.000,- per jaar ex BTW. Deelhuur mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Overnamesom
Het restaurant kan instapklaar worden overgenomen. Er is dan wel een overnamesom van deze inventaris van toepassing. Vraag naar de voorwaarden via ons kantoor.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder, op flexibele basis mogelijk.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Huurovereenkomst
Standaard ROZ model (2015), verhuur als ware het casco.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
545 m² (in units vanaf 320 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
545 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Akerstraat 19 A

€ 75.000 /jr